Disco

Idag har mitt äldsta barn varit på sitt på sitt första disco. 
 
Gah!
 
D I S C O !
 
Vad hände? Det var ju nyss som jag själv satt där tillsammans med min klass och knåpade ihop egenhändigt tillverkade "discoplanscher" (svArta suLoR och tugGuMMi förBjuDeT).
 
Jag minns mitt allra första disco i första klass väldigt väl. Jag blev uppbjuden av en kille i trean och det var med lika delar glädje lika delar skräck som jag dansade med honom. Mest skräck när jag tänker efter. Minns att jag var så generad över situtationen att jag inte kunde dansa "seriöst" utan var tvungen att "skojdansa". Min danspartner var som motvikt väldigt allvarlig i stegen. 
 
Skämskudde på den än idag.
 

 Kommentera gärna!
Heléna

Jag minns mitt första disco.. jag hade SÅ roligt och dansade och dansade och dansade hela kvällen. När vi gick hem från skolan dagen efter eller om det var efter helgen pratade vi om discot och min kompis sa "men du dansar ju så konstigt" och gjorde en sån rynka på näsan fånig min. GISSA om jag har dansat igen?? Nope, never, aldrig igen fast det nu gått ca 35 år!!

Svar: nä. FY! Inte ok :( Tänk vad någons mindre övervägda ord kan sätta ärr.
Moa DeBruin

2015-10-17 ♥ 23:28:41 » URL: http://hemmahoshelena.blogg.se

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback