Här kommer alla trenderna på en och samma gång

Så här snygg var jag i London 2002.

 
 
 
 
 
 
 
Jag hade som synas anammat samtliga rådande trender.
 
Tröja med 80-tals-snitt, assymtertisk kjol, bälte på höften, stövlar med remmar och nedhasat skaft, Jennifer Lopez-stora örhängen, oversize klocka och olika färg på håret (snyggast var den med rött underhår och ljusare överhår som Christina Aguilera). Härrrrrligt.
 
Det sjuka är att jag blev stannad av en streetstyle-fotograf när jag hade den här outfiten (mig veterligen i egenskap av gott mode-exempel). Fotografen gav mig adressen till websidan där bilden skulle ligga och sa att det skulle ta en vecka eller två. Det var inget konstigt för det visste jag ju hur bökigt det var att få upp saker på nätet så där i början av 00-talet. Bara modemet tog ju en vecka på sig att få kontakt med rätt sattellit. Eller hur internet nu fungerar.
 
A ja. Jag var hur som helst rysligt nöjd med den där outfiten. 

Kommentera gärna!
Emelie

Och hur jag än tittar på bilden ser jag bara en liten Herr Nilsson på din axel. Något rött i bakgrunden och ett örhänge är det som lurar mitt öga. Hur som helst nice med lite pippiinslag i stilmixen också haha. Jag tycker du var jätte söt 😘

Svar: haha :)
Moa DeBruin

2015-10-19 ♥ 22:51:41
Anonym

Håret klädde dig!!

2015-10-20 ♥ 05:09:03
EMELLE BEAUTY SWEDEN - TVÅ FLATORS SKÖNHETSBLOGG

HAHAHAHA alltså TACK för ett gott skratt! :D Igenkänningsfaktorn är höög.. ;)

2015-10-20 ♥ 13:51:45 » URL: http://emellebeautysweden.blogg.se/
Theresia

Alltså shit vad kul!! HAHAHAHA!! Men man ser lite nåt spår som lever kvar i din stil än idag - du är inte rädd för oversize, eller hur ska man beskriva det? Fattar du vad jag menar? :)
Http://fruwikstrom.blogspot.com

Svar: Jag gillar rymligt 😊👍
Moa DeBruin

2015-10-21 ♥ 02:33:11

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback