Hatsak

Igår kväll gjorde jag min absoluta HATSAK! 
 
Jag beställde framkallning på bilder.
 
Det kanske låter löjligt men jag avskyr det.
 
Jag hatar alla val. För det första ska välja vilka av alla bilder jag vill ha framkallade, jag ska välja storlek på bilden, jag ska välja om jag vill ha matt eller glansig yta, jag ska välja eventuella förstoringar, jag ska vä... GAH! Jag blir helt matt. Därför skjuter jag alltid upp det hur länge som helst och går istället runt och har ångest för att den enda bilden som finns av barnens senaste födelsedag är en suddig bild i iPhone som snart kommer raderas. 
 
Men igår alltså. Jag tog tag i det. Jag gjorde till och med en fotobok av vår Greklandsresa. Utan text och noll rimlighet i ordningen på bilderna men ändå. Jag raderade i alla fall alla simglasögon och baseballhandskar som fotoboksframkallaren tydligen trodde att jag ville ha med som något slags "tema" i boken. 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nu ska jag bara ta mig i kragen och framkalla våra bröllopsbilder också något som gäckat mig sedan december 2013. Så kanske jag kan få lite frid i sinnet sen. 

Kommentera gärna!
Ina

Uääck, jag är likadan. Det är en av mina största ångestattacker här i livet. Tar bilder hela tiden för att fånga allt. Och gör sen inget med dem. *hej ont i kroppen* Jag ska också se till att ta tag i det. Skulle behöva barnvakt en hel helg och bara ägna mig åt det. Puh

Svar: vidrigt är vad det är! ;)
Moa DeBruin

2015-10-20 ♥ 20:43:38
Carro

Jag älskar det men gör det för sällan... Ligger va 2 år back med foto i album... Dags att ta tag i det kanske?

Svar: Bara gört! 😊
Moa DeBruin

2015-10-20 ♥ 21:45:30
Theresia

Usch ja samma ångest här.... Och vi gifte oss 2007 och ännu har jag inte framkallat några bröllopsbilder - inte mer än tre stycken som vi har ramat in, men har tänkt sen 2007 - snart ska jag fixa det där bröllopsalbumet... Åh ångest. Och inga andra bilder har jag fixat heller. Så jag är nog sämst på det här.
Http://fruwikstrom.blogspot.com

Svar: Haha åh... Du har någon bild från brölliset i alla fall. Vi har NOLL.
Moa DeBruin

2015-10-21 ♥ 02:38:39
Heléna

Jag framkallar aldrig heller fast jag borde.. en kompis till mig framkallar en gång i månaden och har gjort sen barnen var små. Typ samma datum varje månad så det blir som en grej av det.

Svar: åh vad duktigt! Ångest! ;)
Moa DeBruin

2015-10-21 ♥ 09:57:10 » URL: http://hemmahoshelena.blogg.se
Lisa

Fast efter framkallningen kommer den värre ångesten. FÖR DÅ SKA SKITEN IN I ALBUM! Jag framkallade våra bröllopsbilder (gifte mig 2010) förra hösten och kände mig duktig. Men de ligger fortf i byrålådan och ropar på mig varje gång jag är där å rotar efter vantar till barnen, en klädnypa, snören, gömda födelsedagspresenter... Hej ordning!

Svar: För att inte tala om ramarna som ska inhandlas... Hu!
Moa DeBruin

2015-10-21 ♥ 15:03:57
Nenna

skönt att höra att vi är flera som är dåliga på att framkalla bilder!! Både mormor och farmor pikar att de aaaaaaaldrig får bilder på barnbarnet så i år ska vi göra fotobok till dem.... Om jag hinner till jul dvs....

2015-10-22 ♥ 16:43:56
Ida

Jag ligger typ 8 år back med fotoalbumen.... det ger ganska stort ångestpåslag kan jag säga... Yngsta tjejens babyalbum är inte gjort...

2015-10-22 ♥ 18:38:49 » URL: http://detfinnsbaranu.se
Angelica

Usch, tog studenten i våras och har inte skickat mina tack-kort. Hur sent får man göra det ens? Känns pinsamt att skicka nu, men samtidigt gör varje dag jag inte skickar det bara värre..

Svar: Vi skickade aldrig våra tackkort för bröllopet 2013... Har lagt ner den tanken nu ;)
Moa DeBruin

2015-11-02 ♥ 16:20:57

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback