Kontor!

Minns ni att jag och Matilda var och tittade på kontor?
 
Efter det led jag måååååånga kval. Ena stunden ville jag göra kontorsrummet till permanent bostad för att i nästa stund vilja skrika ALDRIG I LIVET JAG VILL INTE!
 
Men nu har vi i alla fall tackat ja och flyttar in efter nyår. 
 
Det känns nervöst. Plötsligt har vi vår första lite större utgift i företaget och det är läskigt! Hur ska detta gå liksom?
 
Men vet ni? Jag har bestämt mig för att inte hålla på och oroa mig så förbenat hela tiden. Att sitta och måla upp massa olika problem som inte ens har inträffat är sjukt slöseri med både tid och energi. Det var samma när jag startade företaget. Jag oroade mig och hade massa ångest. Målade upp det ena problemet efter det andra. Men med facit i hand har det gått hur bra som helst! Alla dom där timmarna av oro var bara slöseri med tid.
 
Så nu har jag bestämt mig för att tänka att det löser sig med allt det nya ansvaret. Det kommer bli hur bra som helst. Jag har ju för böfvelen drömt om ett kontor i sekelskiftsstil! Nu är det bara en rosa kaffemaskin som fattas. 
 
 
 
 
Kontorsägarinnan. 
 
 

Kommentera gärna!
ronja

Gratulerar! Du har helt rätt, bättre att oroa sig för saker när eller ens om de händer. Knepigt att det ska vara så svårt att få hjärnan att förstå det!

Svar: Tack! Ja det är knepigt :)
Moa DeBruin

2015-10-22 ♥ 22:06:27
Anonym

Kappan!!! <3 <3 <3 Varifrån?

Svar: H&M 😊
Moa DeBruin

2015-10-22 ♥ 22:37:00
Anonym

Grattis till kontoret! Helt rätt, ingen poäng att slösa energi på att oroa sig (haha jag är expert på att göra just det men skitsamma, jobbar på att inte göra det) och njut bara av detta steg i ert företag! :)

Svar: tack :)
Moa DeBruin

2015-10-23 ♥ 03:16:12
m a r i a

Grattis till er! Tänkte på de tidigare önskemålen när jag såg bilden på huset (var det på instagram?) och funderade över om det minsann inte var ett sånt där med högt i tak och knarrande golv. Och gott om plats för lyxig kaffemaskin! :)

Svar: Tack 😄
Moa DeBruin

2015-10-23 ♥ 17:19:31 » URL: http://mariabergstrom.blogg.se/
Lennart

Är det där en kappa? Jag trodde det var en morgonrock. Jag brukar gå ut till sophuset i bara morgonrock och tofflor på kvällarna ibland. Två gånger har jag fått applåder av ett par tjejer som bor i huset mitt emot vid sidan. Min fru tyckte jag var pinsam och mamma sa att jag borde knyta skärpet bättre.

Svar: hahah... Det är en kappa! Eller? ;)
Moa DeBruin

2015-10-23 ♥ 20:28:03 » URL: http://lennartsnotebook.blogg.se
Sanna

Åh vad jag alltid blir glad när jag kikar in på din blogg . Du känns som en polare som man önskar det bästa för och när man märker hur glad du är så ler man som en idiot :) med det sagt : glad för din skull , kul att ni vågar satsa <3

Svar: tack snälla :)
Moa DeBruin

2015-10-24 ♥ 01:45:38
Susanna

Åh, vad roligt för er! Stort Grattis!!

2015-10-24 ♥ 07:32:45
E

Kommer bli awesome! :D

2015-11-05 ♥ 20:42:10

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback