Skrattar bäst och sist

Jag har nya skor! 
 
 
 
 
 
 
Och det här är inte vilka skor som helst. Nä nä nä. Det är GORTEX i dessa dojor! Serrni. Det vill säga dom är vatten och slasktäta. Jag är alltså både snyggt och praktiskt skodd numera. Så jefla nöjd. 
 
När andra föräldrar står med våta skor en regning dag på lekplasten kommer jag stå bredvid och skratta bäst samtidigt som jag skrattar absolut sist. 
 
- HAHAHAHAH HIHIHIHIHIH! STÅ NI DÄR MED ERA FUKTIGA FÖTTER! kommer jag gnägga samtidigt som jag hoppar i en vattenpöl bara för att jag kan. 
 
Kommer eventuellt att framstå som lite obehaglig - ja. Men det får det vara värt. 

Kommentera gärna!
Amanda

Hahaha, du är så himla bra!!! :D

2015-10-07 ♥ 16:33:20 » URL: http://https://amandasstil.wordpress.com
camilla

Vill inte vara sådär negativ men.. jag har också skor med gortex i.. jag är lika blöt som alla andra :(

Svar: a men va fasen! Är det sant?? :)
Moa DeBruin

2015-10-07 ♥ 16:41:14
Emelie - Svenskadopterad

Är skorna fria från PFAS?

Svar: Ja det hoppas jag!
Moa DeBruin

2015-10-07 ♥ 18:29:42 » URL: http://nouw.com/emelieoberg
Sofie

Tex är egentligen ett membran mellan yttermaterialet och fodret som hjälper till att transportera fukt från varma fötter, dvs att de andas bra, materialet är även vattenavvisande men alltså inte helt täta. Rekommenderar att impregnera med spray med jämna mellanrum! Då skyddas skorna från väta även på yttermaterialet :) Kolla upp vad skorna är gjorda av, syntet/mocka/textil eller skinn och införskaffa en impregnering 😉👍

Svar: :)
Moa DeBruin

2015-10-07 ♥ 19:28:22
Yohanna af Skovde

Jag tänkte så och köpte Dr Martens. Känns otroligt bra. Kommer kombinera dem med allt från leggings till mjukisbyxor. Att vara blöt eller kall om fötterna är en sån sak jag inte önskar mig i julklapp.

2015-10-07 ♥ 19:44:59 » URL: http://yohannaafskovde.se/
Mia

Haha, praktiska skor är BÄST!

2015-10-08 ♥ 05:30:14 » URL: http://aswedeabroad.com
Camilla

Ja! Klart att dom tål lite mer än mina coverse men ja. Blöt blir jag iallafall! De är inte alls kul!

2015-10-08 ♥ 13:32:38
Anonym

Vart är skorna köpta?

Svar: Din sko :)
Moa DeBruin

2015-10-08 ♥ 15:51:06
Jojo

Den där Sofie behöver tydligen läsa på lite bättre... Jobbar hon med skor så skulle jag skämmas!om det är GORE-TEX i skorna så är de 100% vattentäta! Spelar ingen roll vilket yttermaterial, inuti skorna så kommer dina fötter vara torra! Jag jobbar själv med skor, och råkar precis komma från en tvådagars utbildning hos GORE, så allt sitter purfärskt i minnet om exakt hur vattentäta de är! Njut av dina nya skor å testa gärna deras gränser! Minsta droppe UTAN inpregnering så ska de reklameras! (dvs inom livsramen för ett par skor vilket allmänna reklamationsnämnden rekommenderar är 3 år, OCH om det är goretex eller annat membran som lovar vattentäthet) Förlåt för världens babbel, men jag HATAR säljare som ljuger för att få sälja fler produkter!

2015-10-08 ♥ 23:00:48
Emmie

Har inte impregmerat mina den håller! Iofs kosta den 1500 på satadium! @sophie.
Däremot om du råkar kliva ner i en bäck så e dem inte vattentäta.. Hamna över anklarna men då får man skylla sej själv
Söta barrne är spiderchick!

2015-10-08 ♥ 23:54:42 » URL: http://emmieswords.se
Alexandra

Åh damer! Jag läser kommentarerna och blir ledsen! Jag råkar nämligen jobba på Gore-texs kundtjänst (ansvarig för skandinaviska marknaden) och vill berätta att ni MÅSTE reklamera om ni har ett par Gore-tex skor som läcker eller inte är vindtäta eller inte andas så bra. En av anledningarna till att Gore-tex plagg är dyrare är just för att de har en livstidsgaranti (!!) som lovar detta. Jobbar med detta dagligen som sagt och Gore värnar om att ha nöjda kunder, så ring oss om ni har problem så kan jag vägleda er genom reklammationen :) (väljer ni att få rådgivning på svenska blir det garanterat jag som svarar) :)KRAM

Tack för en rolig blogg förresten, läst i massor av år men aldrig kommenterat!

Svar: Tack själv 😊
Moa DeBruin

2015-10-09 ♥ 13:11:11
Emelie

Ville bara påpeka att det tyvärr inte är Gore-tex i dessa skor. De är vattentäta men är inte fodrade med just märket Gore-tex. Därför kan det ibland skilja på reklamations ärenden då dessa inte ingår i Gore-Tex:s reklamationsgaranti. Givetvis kan du vända dig till Dinsko eller märket Linear. :)

2015-10-12 ♥ 15:14:05

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback