Till Sydafrika

Snart åker min bror och hans sambo Hanna till Sydafrika för att jobba, som en del av sin socionomutbildning. Bland annat ska dom träffa två svenska tjejer som har startat den ideella organisationen Contribution To Opportunities, CTO.
 
CTO har bland annat tagit initiativet att bygga en ny skola i kåkstaden Khayelitsha. Genom att möjliggöra utbildning får fler barn och ungdomar chans till en framtid med självständighet och ökad möjlighet till arbete. Att få gå i skolan, vilket inte är en självklarhet för alla, bidrar också till ett ökat självförtroende.
 
Nu har Hanna startat en insamling av pengar för att kunna bidra till byggandet av skolan.

Om ni vill och har möjlighet får ni gärna vara med och skänka en valfri summa. 
Här kan ni läsa mer om insamlingen och projektet. 
 
Jag är himla stolt över min bror och Hanna. Jag hoppas att jag får följa deras resa och även kan dela med mig av den till er!
 
 
 
Peter och Hanna.
 

Kommentera gärna!
Hanna Svantesson

Tack Moa, för att du är med och sprider detta, att min insamling finns! Uppskattar det jättemycket och hoppas att så många som möjligt vill vara med och bidra till en ljusare framtid för dessa barn! <3 Vi kommer göra en blogg där alla som vill har möjlighet att följa vår resa :-) kram!

2015-10-15 ♥ 17:37:45
mormodern

Det som är så bra med denna insamling, är att vi vet att det kommer fram direkt dit det ska, utan mellanhänder! Man kan ju skänka det man känner att man har råd med. En del skänker mer o någon annan lite mindre. Men man kan tänka på att dessa barn har inget alls... Med vår hjälp kan livet förändras till det bättre för barnen!

2015-10-15 ♥ 21:06:19
Eira

Oh vad lika du och din bror är!!

2015-10-15 ♥ 23:05:05 » URL: http://eiramattsson.devote.se
Anna

Åh älskar sydamerika, verkar som om många socionom utbildningar åker just dit. Lycka till till dom :D

2015-10-17 ♥ 21:35:24 » URL: http://satte.blogg.se

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback