Skövde Pride

Idag deltog vi i Skövdes första Pridetåg.
 
Tidigare idag tänkte jag att vi säkert fick vara glada om vi blev några hundra tappra själar men oj! Vi blev över 4000 personer! Och ännu fler människor stod utmed paradvägen och stöttade och hejade. Helt fantastiskt! Jag rös av glädje flera gånger. Så mycket kärlek och så mycket respekt samlat på ett och samma ställe. I en tid som stundom känns både hopplös och mörk är det skönt att få känna att de goda krafterna är starka och att vi är MÅNGA!
 
Alla människor lika värde, allas rätt att få vara precis den man är och allas rätt att få älska vem man vill - det är en sådan icke-fråga egentligen. Det är ju helt självklart. 
 
Idag är jag stolt över min stad. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentera gärna!
Yohanna af Skovde

Känner samma som du, var skitkul att vara en del av det!

2015-09-19 ♥ 19:50:03 » URL: http://yohannaafskovde.se/
Anna

Det var helt fantastiskt! Helt otroligt att se alla dessa människor med oss i tåget, lyckokänslan är obeskrivlig <3 Tack för att du var med, såg dig på torget! :)

Svar: tack själv :)
Moa DeBruin

2015-09-20 ♥ 01:06:21
Linda Jensen

Det var verkligen helt fantastiskt! Jag grät en liten glädjetår när jag såg skylten som det stod Stolta syskon på. Så himla fint! Jag själv är bisexuell, så det var väldigt känslosamt för mig att se allt stöd som faktiskt finns i Skövde. Man kan känna sig ganska ensam i en så liten stad ibland, men inte efter igår

Svar: häääärligt :)
Moa DeBruin

2015-09-20 ♥ 09:55:27

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback