Att servera vapen

Jag har tidigare berättat om min mörkrädsla. Jag är sviiiinigt mörkrädd om natten och när jag sover ensam hemma måste jag kontrollera att ytterdörren är låst minst femton gånger eller mer innan jag går och lägger mig. Sen måste jag kolla så att det inte ligger någon under sängen eller gömmer sig något bakom duschdraperiet i badrummet (jag antar att monster inte har större fantasi än så). 
 
Jag berättade det här för en kompis häromveckan. Då berättade hon att när hon är ensam hemma om kvällen brukar hon gömma undan alla knivar i hemmet för att eventuella otäcka ting inte ska få tag i dessa och göra något dumt. 
 
Det fick mig att erkänna att jag ibland har tänkt tanken att jag ska sova med en kökskniv nära sängen. Ut-i-fall-om-att... Men jag ändrar mig alltid i sista stund när jag tänker på att det vore som att servera eventuella vapen till en inbrytare. 
 
Titta här lille vän! Här har jag serverat vapen åt dig. Vill du att jag ska lägga den på en bricka också? 
 
Näe vet ni vad. 
 
Ska vi ha in monster i hemmet då får dom ta och leta upp eventuella vapen själva. Någon måtta får det vara på servicen. 
 
Mvh // Lite störd i tänket, ja. 
 
 
 
 
 

Kommentera gärna!
Anonym

Ligger i detta nu ensam i stora huset (bara minstebarnet hemma) och kan.inte.sova. Jag är mörkrädd. Eller inte det heller för en gång sov jag själv i stugan utanför Piteå. Det var sommar och då blir det ju aldrig mörkt på natten när vi kommit så långt norrut som Piteå. Det är ljust dygnet runt. Men ändå var jag rädd för...typ monster, konstiga typer, nåt övernaturligt...ja vadsomhelst som skulle kunna skada mig. Så jag ställde en stol under handtaget till dörren OM ngn skulle kunna få upp dörren så skulle de inte kunna ta sig in. Men OM de ändå skulle lyckas och bege sig in i stugan och till rummet där jag sov hade jag lagt en hammare och basebollträ bredvid sängen (som mina vapen då). Och för att försäkra mig om att lättare vara i överläge så la jag mig uppe i våningssängen. Tänkte att då är det svårare att ge sig på mig.
Så jag förstår precis hur du tänker. Nu ska jag försöka sova😱

Svar: Haha... Åh. Hoppas du sov gott!
Moa DeBruin

2016-04-29 ♥ 00:51:41
Jessies Vardag - träning, stil, mammaliv -

Hahaha! Känner igen mig, också pinsamt mörkrädd :)

2016-04-29 ♥ 12:38:41 » URL: http://jessiesvardag.com/
ensekundtusentankar.blogg.se

Sover ALLTID med någon lampa på ! Fast mitt tvångsbeteende är att lägga en hantel på toalocket så det inte kan komma upp råttor och ormar...

Svar: Haha... Dit har jag inte kommit men det är väl en tidsfråga
Moa DeBruin

2016-04-29 ♥ 12:51:51 » URL: http://ensekundtusentankar.blogg.se/
Mickan

Jag skulle inte säga att jag är mörkrädd, men jag är också överdrivet paranoid med att se till att dörren är låst osv. Men tror mest att någon människa ska komma och mörda mig..ett under att jag bor själv 😂 :P

2016-04-29 ♥ 15:47:36
Sofi

När jag bodde hemma hos min far för något år sedan (mitt i skogen) (mellan cirka 15-18år var jag) så sov jag ALLTID med den stora köttkniven under min kudde när jag var ensam hemma. Förstår inte idag hur jag vågade (tänk om jag skar mig själv i sömnen? Haha)

Svar: Modigt minst sagt! 😊
Moa DeBruin

2016-04-29 ♥ 19:43:01
Anonym

Jag är oxå rysligt mörkrädd. Något som äntligen gav mig ro var när vi skaffade hemmalarm. Nu sover jag gott med undantag för enstaka besök av "spöken" eller osaliga andra eller vad man nu ska kalla dem. Men jag slipper iallafall vara rädd mördare och tjuvar.

2016-04-30 ♥ 22:13:21

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback