Födelsedag och tapas

Igår fyllde min kära make år.
 
Vi firade med att tapasera på restaurang. Äta tapas alltså. Små små hamburgare och små små skålar med pommes frittes. Små små friterade kycklingar och små små kebab i bröd. Perfekt för barnen ju.
 
Vi beställde in massa mat och barnen följde upp genom att äta noll. 
 
6-åringen smakade artigt ett hörn på kebaben och 3-åringen gnagde nöjt på en isbit från sin cola. Men! Strunt samma. Dom satt still och vi hade trevligt. Som jag nämnt innan älskar jag verkligen att vara över den värsta småbarnstiden och faktiskt kunna göra sådana här grejen utan att det slutar i komplett kaos och stressinfarkter. 
 
Födelsedagsbarnet var också mycket nöjd. 
 
 
 

 
 

Kommentera gärna!
Lilly

Jag längtar tills vi också ska komma över den småbarnstiden. Just nu ska vi på två kalas idag och jag hoppas att jag inte ska dö av en hjärtattack liksom haha.

2016-04-09 ♥ 10:07:50 » URL: http://babydollsugardust.blogg.se/
Cecilia

Det vattnas i munnen! Jag har själv en 10 - månaders och blir nästan svettig av bara tanken på att ta med henne på restaurang. Hon har aldrig varit en "latte-bebis". Jag kör mer "äta-i-farten-fånga-mat-i-luften-och-jonglera-med-leksaker-samtidigt" just nu. Får sukta efter tapas på håll istället :) Trevlig helg!

Svar: Var sak har sin tid 😊
Moa DeBruin

2016-04-09 ♥ 12:25:19
Nina

Hej Moa! Jag saknar din och Manny's podcast, den var så bra på alla sätt och vis (kloka kvinnor som pratar om intressanta ämnen = me like). Eftersom det är den enda podden jag lyssnat på undrar jag om du kunde tipsa om några du gillar?

Svar: Jag saknar också vår pod! Med förhoppning om att återuppstå 😄 Kan annars tipsa om Hanna och Amanda, Stilpodden, Veckans Bläcka och författarpodden 😊
Moa DeBruin

2016-04-09 ♥ 15:24:32
Mathilda Schöfl

Vad trevligt :)

2016-04-09 ♥ 19:54:54 » URL: http://mathildis.blogg.se/
Frida

Äh, vi tar med sonen överallt. Lika bra att han får vänja sig tidigt tycker jag :) Han var 21 dagar gammal första gången vi gick ut på restaurang! Än är han bara 8 månader gammal men vi tar ut honom på restaurang minst en gång i veckan, senast idag var vi ute för lunch. Går hur bra som helst, ibland kanske vi får äta i omgångar men det funkar det också :)

Svar: Vi har haft med våra barn ute mycket också och vissa åldrar är lättare än andra om man säger så ;) Jag har en rätt så låg stressnivå så i perioder har jag helt klart inte tyckt att det har varit värt besväret att äta ute. Men nu börjar det lugna ner sig. Framför allt börjar barnen ha behållning av det och det är ju roligt :)
Moa DeBruin

2016-04-09 ♥ 20:15:41 » URL: http://fridauu.blogg.se/
Ellen

ÄLSKAR pinchos!! Var i Skövde häromdagen (bor i sthlm) men det var stängt. Den besvikelsen var inte att leka med :(

2016-04-10 ♥ 00:09:31
Lina

Det där med att barnen ska sitta still är något som jag har börjat längta efter nu också. Min äldsta är två och sedan har jag en 1,5 månaders också. Med äldsta har jag visserligen mer eller mindre älskat all tid. Men med den lilla längtar jag bara på att tiden ska gå. Och det är väl nu jag har börjat känna att nej småbarntiden är inte det bästa jag vet.

Det ser för övrigt jättegott ut. Typiskt att barnen inte verkade se det. Låter ju annars som ett vinnande koncept.

2016-04-10 ♥ 04:44:59 » URL: http://linaekholm.blogspot.se/
Sanna

Det där såg ju verkligen farligt gott ut alltså!

2016-04-11 ♥ 17:29:01 » URL: http://jarske.vimedbarn.se
Nina

Tack för tipsen!

2016-04-12 ♥ 16:05:54

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback