Spiderchick

Föredrag i Stenungsund
Vi befinner oss för närvarande i Stenungsund. Vi har hållt ett föredrag om varumärkesbyggnad i sociala medier. Jättekul! Som vanligt.
 

 
 

 
Känns onekligen både konstigt och häftigt att jag för två år sedan inte kunde tänka mig något värre än att stå framför människor och prata och nu gör jag knappt inget annat. Lite pirrigt är det alltid innan vi ska ställa oss på scenen men efter första meningen släpper pirret och sen är det bara kul.
 
 
 
 


Nu ska vi snart åka hem mot Skövde igen. Längtar efter min familj. 
 
G

Kul! Var ni på Stenungsbaden?

Svar: Japp 😊
Moa DeBruin

Mli

Sååå grymma är ni! Och så fick jag lite hopp om mig själv - jag haaatar att prata framför folk. Får panik av att stå där i centrum och veta att alla stirrar på mig, väntar på nästa ord jag ska säga. Ugghh. Men kanske finns det hopp för även mig ;) Jag vet ju att om man gör något ofta, nästan tvingas till det, så släpper ju spärren till sist...

Svar: Jag tror att det är en vanesak. När man stått tillräckligt många gånger inför andra så inser man att det inte finns så himla mycket hemskt som kan hända :)
Moa DeBruin

Maria

Hey Moa, får jag fråga,vad är det du och Matilda jobbar med? Sociala medier har jag förstått men kan du inte berätta lite mer vad det betyder? Kanskte till o med filma lite på en av era föreläsningar? Hade vart jätte kul. Och när ni bakade på kontoret vad var det till?

Tack / trogen blogg läsare

Svar: Kan skriva ett inlägg om det 😊
Moa DeBruin

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress