Klassfotboll

När ens barn börjar skolan ska man strax engagera sig i något som kallas för Klassfotboll. Är det en vedertagen grej ute i landet? Jag vet inte.
 
Men det innebär i alla fall att alla klasser i Skövdes skolor får chansen att vara med i en fotbollsturnering. Det ska anmälas, registreras lag, namn på alla i klassen samt betalas in en avgift. Och denna digra uppgift har ingen mindre förälder än JAG fått äran att hålla i vad gäller mitt barns klass. 
 
Alltså - förstår ni hur nervös jag är för detta? ÅNGEST!
 
Tänk om jag missar att anmäla och betala in den där avgiften??
 
Fröken till klassen:
 
Tyväääääärr barnen! Det bidde ingen anmälan. I år är första året sedan 1816 som förskoleklass Stjärnan inte kommer delta i klassfotbollen. Detta på grund av moder med oaktsamma instinkter. Åååååå vad synd. Vi som annars hade firat tvåhundra år av obruten sporttradition JUST I ÅR. Typiskt. Meeeen meeen medans alla andra barn i den här staden springer lyckligt efter en läderkula får vi stanna kvar på skolgården och leka med avflagnade kottar. Det var ju synd. Men det är lika bra att ni lär er på en gång att sådant är livet - tråkigt och fullt av motgångar.
 
Eh.
 
Gulp. 
 
Tänker att jag kanske borde ta tag i den där anmälan ASAP. 
 
 
 
 

Kommentera gärna!
Louise

Måste bara säga att jag älskar Leif!

Svar: 😄👍 en härlig karl!
Moa DeBruin

2016-04-14 ♥ 22:34:39
Sofia

Åh tack! :) , det påminde mig just om att idag var ju sista anmälningsdag för något i barnens skola, hmm.. var det klassbollen, eller stadsparksloppet? Måste leta reda på lappen innan barnen hämtas. Trevlig helg!

Svar: Det samma 😄
Moa DeBruin

2016-04-15 ♥ 11:58:22 » URL: http://hundklappar.se
Elin

Haha du är fantastisk Moa! Får mig alltid att le

Svar: Tack snälla 😊
Moa DeBruin

2016-05-02 ♥ 20:50:39 » URL: http://alfonx.blogg.se

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback