Leif listar riktiga jobb

Leif är minst sagt en jobbig jäkel. Häromveckan skulle han in på min Snapchat (moaspiderchick) och ondgöra sig över bloggar. Leif har förvisso aldrig varit inne på en blogg, men han avskyr ändå bloggar och tycker defenitivt inte att bloggandet är ett "riktigt jobb". 
 
Vad Leif anser är ett riktigt jobb:
 
1) Att lyfta tunga saker
Är det tungt så är det rätt! Det är Leifs devis. Drabbas du av diskbråck och kronisk ryggskott kan du ändå glädja dig med att du har ett riktigt jobb!
 
2) Att skruva ihop saker
Allt som har att göra med muttrar, skruvar och insexnycklar - det är på riktigt. Vet du inte om det redan tvekar inte Leif att tala om det för dig. Flera gånger. 
 
3) Att skruva isär saker
Här hör man verkligen hur mycket av ett riktigt jobb det är. 
 
4) Att ha tråkigt
Har man tråkigt på sitt jobb ja då kan man i alla fall glädja sig med att man har ett ordentligt jobb. Det menar Leif. Enda gången man möjligen ska ha roligt på ett jobb det är när man äter sin mandelkubb och dricker sitt kaffe under fredagsfikat. Då kan man grina lite snett med en kaksmula i mungipan. Men bara lite. Sen återgår man till att ha tråkigt.
 
 
 

Kommentera gärna!
Mli

Spännande ändå att Leif marknadsför LIM via Snapchat, som väl ändå får klassas som sociala medier... ;) kanske bäst att inte tala om det för honom...

Svar: Näe jag låter honom hållas ;)
Moa DeBruin

2016-04-27 ♥ 12:00:33
Maria Lekare

Haha! Är från Axvall från början och njuter av den här gnälligheten på västgötska! Suveränt! 😁

2016-04-27 ♥ 12:49:00 » URL: http://klingande.blogg.se/
Emma - hörselresan

Njuter av västgötskan som påminner mig om halva släkten ute på schlätta (Den riktiga schlätta vid Vara och ingen annan givetvis :-) )

Svar: 😄👍
Moa DeBruin

2016-04-27 ♥ 19:55:06 » URL: http://horselresan.blogspot.se
Anonym

Du är så rolig 😂😂😂

2016-04-28 ♥ 08:23:17
LR

Haha! Jag (som inte har snapchat) skulle jättegärna vilja se dina andra alter egon också. Freje-Stine, Gunnel och den sista, som jag glömt namnet på.

Svar: Dom dyker säkert upp 😄👍
Moa DeBruin

2016-04-29 ♥ 00:10:38
Fie

Haha ;)

2016-05-10 ♥ 18:31:55 » URL: http://www.winkwink.se

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback