Spisen som äger

Jag älskar vår spis!
 
Den är väl inte så speciell i egentligen den är bara 110% gånger bättre än den spis vi hade i vår lägenhet. Plattorna blir liksom varma... Direkt? Jag blir lika förvånad varje gång kastrullvattnet kokar efter bara en kort stund. 
 
Vår spis i lägenheten var från tidig stenålder någon gång och hade en uppkokningstid på cirka en evighet. Jag kunde sätta på en platta med pastavatten och sedan gå och ta en dusch, läsa en god bok, skaffa ett nytt intresse och möjligen även invänta ett SJ-tåg och när jag kom tillbaka till spisen kunde jag vara tryggt förvisad om att vattnet fortfarande inte hade kokat upp. 
 
Ungefär så. 
 
 
Tummen upp till bra grejer.
 

Kommentera gärna!
Ch

Så himla nice med fungerande spis! Jag håller på att övertala sambon att vi behöver en ny! den funkar ju visserligen, men om en, som jag, gärna vill laga mycket mat på en gång så funkar det inte riktigt att ha en spis som bland annat släcker ner hela köket när alla plattorna är på :'D

Svar: haha aj då låter lite meckigt
Moa DeBruin

2016-04-12 ♥ 03:26:28 » URL: http://thatgeeklife.blogg.se
Mli

Åh, min spis är som er gamla. Mitt ex, som jag mer eller mindre bodde hemma hos, hade världens snabbaste induktionsspis som gick på 1,5 sek... NÄSTAN värt att ta tillbaka honom endast för spisen. Nästan. Haha.

Svar: haha... :)
Moa DeBruin

2016-04-12 ♥ 10:05:32
Katarina

Är du säker på att det inte var en vedspis? I så fall krävs ved och en tändsticka för att få fjutt på den, vet du. ;-)

Svar: Kan ha varit en sådan ja ;)
Moa DeBruin

2016-04-12 ♥ 17:17:49
Cornelia

Vår spis tar också en hel evighet på sig att bli varm, så jag tyckte jag var smart när jag satte på potatisen och sedan gick och duschade. Kom tillbaka och insåg att FEL PLATTA hade stått på hela tiden. :<

Svar: Haha aj då
Moa DeBruin

2016-04-12 ♥ 20:55:47 » URL: http://cornyz.blogg.se
Frida

Men koka upp vattnet i en vattenkokare först! Då går det mycket fortare men du är också snällare mot miljön (och mot din egen plånbok!).

Svar: Nu behövs ingen vattenkokare nu går det supersnabbt ändå!
Moa DeBruin

2016-04-12 ♥ 21:54:54 » URL: http://fridauu.blogg.se/

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback