Fakta om min familj

Jag hittade massa "fakta" som jag skrev om min familj inför mitt och Spiderpapas bröllop. Tänkte att det kunde vara roligt (?) att publicera. Publicerar dock inte alla familjemedlemmar här för det hade blivit en lång scroll-historia. 
 
 
 
På väg att bli gift.
 
 
 
 
Bruden syftar då alltså på mig. 
 
1. Brudens mor
En humoristisk, rolig och omtänksam mamma och mormor som alltid ställer upp. Hade tre barn innan hon fyllt 29 år (!) och med tanke på det har hon brudens fulla respekt. Om än ett antal år i efterhand... Gick en gång på 90-talet vilse vid en orienteringstävling tillsammans med bruden och kom i mål lagom till att arrangören stängt ner och packat ihop. 
 
2. Brudens mellanbror
Kriminologistuderande, snäll, rolig och smart kille i sina bästa år. Släktens spexare. Är den enda personen som låter släktens barn titta på "SOS Alarm på Liv och död" och har där med (som ni kanske förstår) kvalat sig in på barnens topp fem lista över favoritpersoner i livet. 
 
3. Brudens minstebror
Minstebror var släktens "lelle minsting" fram till den dag då brudparets förste son såg världens ljus. Pluggar till socionom och flyttade till Karlstad i samma veva som brudparet insåg att dom kunde nyttja honom som barnvakt (sammanträffande??).

4. Brudens mormor
Är bäst på att baka och har genom åren gödit sina barn och barnbarn med de godaste kakorna i hela universum. Är flink med korsorden och även den enda personen i släkten som fortfarande skickar vykort. Tack mormor, fortsätt gärna med det! En omtänksam kvinna som kommer ihåg namnsdagar och bryr sig om alla. 
 
5. Brudens moster
Perfektionist som hänger tvätten i Beckers färgskala. Fotar med en kamera så uråldrig att fönsterrutorna skallrar och små barn gråter när blixten brummar igång. Faktum är att denna kamera är så pass omodern och otymplig att den kräver en egen multimediavagn för att överhuvudtaget kunna brukas. Respekt till moster!
 
 
 
Med mormor och moster. 
 

 
6. Brudens kusin 1
Förskolelärare utan luktsinne med många meriter på cv:t. Har bland annat arbetat som testsmakare av djurspillning. En solig dag i barndomen upptäcktes hon nämligen (tillsammans med bruden) sittandes på en gräsmatta i Hultsfred med munnen full av harbajs. Kusin 1 har även ett förflutet som blottare då hon som femåring (även här tillsammans med bruden) visade underbyxorna för en gatumusikant i Västervik. 
 
7. Brudens kusin 2
Pelletsförsäljande Jönköpingsbo. Beviset för att myten om snåla smålänningar inte alls är en myt utan högst SANN! Som barn snålade och sparade kusin 2 så länge och ihärdigt på sina godispåsar att de tillslut kunde K-märkas. 
 


Kommentera gärna!
Nea

Så fint kort på dig och din man!
Å en rolig släktlista, hade gärna läst ännu mer 😊

Svar: Tack 😄
Moa DeBruin

2016-08-29 ♥ 21:59:02
Nathalie

Hahaha så jävla roligt!!! Din blogg kan verkligen vända mitt humör från ledsen till gapskrattande, tack för det!! <3

Svar: Åh tack själv 😊❤️
Moa DeBruin

2016-08-30 ♥ 12:21:19 » URL: http://nouw.se/naatly
Jennie

De är bra magstarka barnen, som vågar titta på SOS Alarm. :D

Svar: Våra barn blir typ aldrig rädda?? Knepiga barn. Kanske kommer ikapp dom i vuxen ålder 😱😉
Moa DeBruin

2016-08-30 ♥ 15:40:08 » URL: http://www.cirkusfamiljen.blogg.se
Malin

Himla rolig lista. Vill du dela några från din mans sida? Vore kul att "lära känna" den sidan också ;)

Svar: Absolut 😊👍
Moa DeBruin

2016-08-30 ♥ 16:47:33
Kusin nr 2

Hahaha kusin nr 2 har inte förändrats på den punkten! Tyvärr har hennes sambo tagit på sig att, o jag citerar, personligen äta upp skiten!!

Svar: Förstår honom!!!! 😉
Moa DeBruin

2016-08-30 ♥ 21:32:14
Jannica

Vill läsa mer!!! Jätterolig lista! Älskar att "hänga upp tvätten efter Beckers färgskala" haha, låter som mig! Hänger noga och omsorgsfullt upp tvätten i ordning efter person till person i hushållet. Sambon däremot, ser ut som han hällt ut tvätten över tvättlinorna, släckt lampan och gått ut från rummet.. Ryser av tanken hu 😄

Svar: Haha... Jag är mer som din man 😉 straffar sig dock i form av massa stryk-jobb
Moa DeBruin

2016-08-30 ♥ 21:49:47

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback