Förvirrat inköp

Vi håller på och rensar barnens garderober den här veckan. Checkar av vilka storlekar de har och vad som behövs nytt inför hösten och så där. 
 
Jag tänker inte göra om samma misstag som förra året då jag i panik hävde mig ner till stan och köpte en ny skaljacka till äldsta barnet. Han måååååste ha en ny jacka innan det blir för kallt ute oj oj nu är det bråttom! 
 
Jag kom hem och provade den nya jackan på barnet och den passade perfekt. Pjuh tänkte jag och kände mig synnerligen nöjd över min framförhållning. Dom växer ju så fort...
 
Sen hittade jag barnets gamla jackan. Bara för att upptäckta att den var i exakt samma storlek som den nya. 
 
 
 
Förra årets jackor. Den gamla och den nya. 
 
 
 
Och ja. Det summerar väl mitt ordningssinne rätt bra. 

Kommentera gärna!
Jessica

Känner igen det där😱 Samma panik varje årstidsväxling, framförallt höst/vinter. Och saker man sparat eller köpt i förväg och glömt bort. Och så mycket kläder det blir! Vantar, skaljackor, byxor, regnkläder, extra kläder t förskola...gah!

Svar: Jag veeeeet omöjligt att ha koll på allt :)
Moa DeBruin

2016-08-23 ♥ 22:13:35
Frida

Gjorde samma i förrgår, panikköpte nya skalbyxor till minstingen, och när jag kom hem hittade jag ett par i samma storlek 😁

Svar: Oooops 😁
Moa DeBruin

2016-08-24 ♥ 11:21:53

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback