Spiderchick

För alla som ska ta över världen
I samarbete med Länsförsäkringar Göteborg och Bohuslän vill jag sprida ordet om kampanjen För alla. 
 
Länsförsäkringar har presenterat en enkät som visar att 35% av alla ungdomar saknar stöd av någon vuxen i sitt skolarbete samt tvivlar på att de kommer uppnå sina drömmar. Det finns med andra ord ett behov av att stötta våra ungdomar!
 
Länsförsäkringar Göteborg och Bohuslän bidrar till detta genom långsiktiga insatser på olika sätt. Insatserna är projekt så som trygghetsvärdar i skolan, samarbete med BRIS mot mobbning och sponsring av läxhjälp. Bland annat. Allt för att bidra till ett hållbart samhälle som ju en dag ska tas över av våra unga.
 
Det absolut bästa jag som förälder vet är att stötta och berömma mina barn! Det finns inget bättre än att bekräfta att dom duger som personer på alla sätt. Det är något som alla barn är värda att få höra! Att hjälpa mitt äldsta barn med läxan och (ibland efter en del tragglande) få uppleva att han utvecklas och lär sig nya saker, det är en härlig känsla. 
 
Tillsammans kan vi skapa en hållbar framtid för våra unga! 
 
Här kan ni läsa mer om kampanjen För alla. 
 
 
 
Anonym

Håller med, våra unga behöver stöd. Jobbar just nu som elevassistent och ser varje dag hur stort behovet är, ändå är vi 3 som skall sluta sista dec., eftersom det saknas pengar. Kram 🌹

Svar: fy vad tråkigt :( kram tillbaka!
Moa DeBruin

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress