Spiderchick

Kändisspotting
Idag har vi rest ner till Helsingborg, jag och Matilda. Vi ska jobba här imorgon.
 
Det var väldigt kändistätt på tåget mellan Skövde och Göteborg. För det första satt Adam Lundgren i sätet bakom oss. Ni vet han som är med i Torka aldrig tårar utan handskar. Han är ju SÅ snygg! Jag och Matilda dog en smula. Och återuppstod igen när konduktören kom och ville ha våra biljetter. Bäst att göra rätt för sig. 
 
När Matilda lite senare stod i kö för att gå på toaletten kom skådisen Rolf Lassgård ut. Fattar ni?? Matilda har alltså BUK-KISSAT med Rolf Lassgård! Något att berätta om för barnbarnen. 
 
 
 
 
 
Ja-happ. Nu har vi checkat in på hotell i Helsingborg. Världens trevligaste hotell också med världens vräkigaste fåtöljer. 
 
 
 
 
Feel like a queen!
 
Vi har hunnit med en sväng på stan också. Jag provade en supernygg jacka! Som tur var fanns den inte min storlek för annars hade jag varit 2500 kr fattigare. 
 
 
 
 
Sen ville vi äta. Här åt vi inte: 
 
 
 
Det lät lite otryggt. Vi valde ett sushiställe istället. 
 
A ja. Nu ska vi jobba en stund och sen ska vi se på Bachelor. På mitt initiativ. 
 
Häpp!
 
Limar

Haha! Och tänk att någon annan på tåget kanske berättade för en kompis efteråt "... och sen såg jag Rolf Lassgård, men vet du vem jag såg sen? Spiderchick!!!" 😁

Svar: Hehe. Det har jag svårt att tro. Men ändå ;)
Moa DeBruin

Amanda

Vad kul att åka kändistäta tåg! :) Jag har själv gjort det, från Stockholm (jag hoppade av i Skövde). Det var i slutet på augusti år 2009 och jag hade varit och sett Mgmt på Popaganda. På perrongen stod Klara Zimmergren (som tur var hade jag hunnit prata med mamma innan som berättade att de fick pris på Kristallgalan kvällen innan) och jag gick fram och sa hej och sådära... jag bad om och få ta ett kort men då sa hon "Om du väntar litet så kommer Mia snart" :)) vilket hon gjorde och Klara sa "det är en tjej här som vill ta kort på oss" och det gjorde jag sedan och gratulerade de för priset de vunnit (hade ju inte riktigt koll hehe). I ALLA FALL, på tåget sedan, i samma vagn, satt Mark Levengood tillsammans med sin med Jonas Gardell och deras barn. Det var en rätt häftig upplevelse och jag vet att jag tänkte att " jahaja, även kändisar åker tog och på detta var det tydligen många". Ursäkta för en lång kommentar... Kramar och tack för en grym blogg!!

Svar: vad roligt med Mia och Klara! Älskar dom :) Älskar överlag att se kändisar enum ;)
Moa DeBruin

Jättehemligt

Jag har legat med samma kille som Rolf Lassgårds dotter :O :O :O

Svar: haha! :)
Moa DeBruin

Regina

Men hallååå säg till nästa gång så att jag kan luncha med er eller något :)

Svar: jaga! Jobbar du i Helsingborg? För du bor väl inte där? :)
Moa DeBruin

Regina

Jo, jag bor där :) (jobbar i Malmö)

Svar: Aha det är så det ligger till! För jag vet ju att vi setts i Landskrona. Och Lund! Många städer att hålla reda på 😉 Hör av mig nästa gång!
Moa DeBruin

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress