Spiderchick

På väg hem
Nu är vi på väg hem efter en intensiv vecka. Vi har ju varit i både Kristianstad och Växjö och hållt utbildningar i sociala medier. 

Jag får ofta frågan vad det är jag och Matilda gör och jag har ju skrivit det förr men skriver gärna igen - vi jobbar med innehållsmarknadsföring på sociala medier. Bland annat hjälper vi företag att fylla sina sociala kanaler med innehåll, vi utbildar och föreläser. Ungefär så. 

En arbetsvecka för oss kan se jätteolika ut. Men i snitt tre dagar per vecka är vi ute på konsultuppdrag hos olika företag, i Skövde eller någon annanstans. Ena dagen sitter vi i möten och lägger upp strategier, nästa dag föreläser vi för 100 personer, tredje dagen fotar, filmar och skapar vi innehåll. 

Jag är en otålig och ganska rastlös person så variationen passar mig ypperligt. Sen är den en stor fördel att jag och Matilda kompletterar varandra så bra. Matilda är lugn, trygg med ett sinne för detaljser. Jag är mer av en idéspruta som tycker (och även ser till) att vi ska göra saker nu nu nu helst igår! Vi balanserar varandra bra. Sen har vi så jäkla roligt ihop! Jösses vad vi skrattar mycket. Vi har även många härliga kollegor i form av de människorna vi samarbetar med. Med en av våra kollegor, David.
Nu längtar jag hem väääääldigt mycket till min familj! 
Tilda

Skrev på Matildas instagram igår men skriver här också i hopp om framgång. Vill sååå gärna höra en poddis när ni pratar med om just detta. Hur det är att starta företag, ups and downs, ert driv, hur ni balanserar jobbet med familjen. Hur ni gör för att inte jobba för mycket (eller för lite)? Känns som att ni sitter inne på massor av kunskap och erfarenhet som är värdefull för andra. För jag tänker att om jag vill höra om det måste det ju finnas fler som är nyfikna. Största kramen till er, hoppas någon gång få springa in er irl och ge er båda en bamsekram och tack för all inspiration.

Svar: Vi vill verkligen komma igång med podden igen! Det vore sååå kul! Och då pratar vi gärna om det du nämnde. Tack snälla du för fina ord! Kram tebax :)
Moa DeBruin

Mathilda Schöfl

Fin du är :)

Elin

Härligt att ni trivs med företaget! Saknar er podd. Det finns inga planer på fler avsnitt?

Svar: Jo... Vi vill! Men tiden alltså! Konstant bristvara.
Moa DeBruin

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress