Spiderchick

Biokväll
Igår fick vi spontant barnvakt och det utnyttjade vi genom att gå på bio. 
 
Min man ville se Star Wars men jag övertalade honom istället att se en film om en person som uppfinner en golvmopp. Min man = måttligt road. 
 
Men se vi blev båda positivt överraskade!
 
Joy heter filmen som vi såg och den var riktigt bra! Men så älskar jag även att se filmer med starka kvinnor i fokus. Joy handlar om kvinnan med samma namn som uppfann "mirakelmoppen". Till på köpte byggde hon sig ett helt imperium. En sann historia. Så häftigt! Jag vill också bygga ett imperium. 
 
 
 
 
 
 
 
Jag insåg dock att jag är väldigt eh... Lättpåverkad eftersom jag redan innan filmen hade börjat fick ståpäls på armarna till reklamen av Consumer bank (?) där en pappa springer marathon och överraskas av sina påhejande och hurrande döttrar (såååååå fiiiiiint buuuuuuuuuhuuuuuäääää). Sedan blev jag helt rörd och grät en skvätt till Ikeareklamen där dom monterar bort ytterdörren till en lägenhet så att alla grannar börjar umgås (åååååå gemeeeenskaaaap så fiiiint brrrööööööööl).
 
Rent teoretiskt skulle jag alltså kunna köpa popcorn, se reklamen och sedan lämna biosalongen och fortfarande ha fått en "upplevelse". 
 
Mvh // Generellt billig i drift
 
Anonym

Haha kul för jag reagerade exakt likadant på båda reklamerna när jag o sambon var på bio igår 😜

Svar: Haha 😄👍
Moa DeBruin

Anonym

Haha, älska bioreklam! :) Har en annan fråga - har för mig att ni rest med charter med barnen, hur gjorde ni med bilbarnstolar? Ränkte resa med fritidsresor och i deras info stod bara att barnstolar inte kan garanteras på transferbussar. Tacksam för tips! (För övrigt roligt att jag iställer för att googla tänkte som första tanke att jag skulle fråga på din blogg! (Ställföreträdande google kan du också ha i cv:t)

Svar: hehe :) Vi har chartrat jag och vi har tyvärr inte haft bilbarnstolar till barnen på bussen, det har inga andra familjer heller haft till sina barn vad vi har sett. Inte optimalt såklart, men å andra sidan sitter inte mina barn i bilbarnstol på bussen här i Sverige heller. Bäst är väl att kolla upp hur lång bussresa det är till hotellet och inte välja hotell som är flera timmar bort utan så nära som möjligt. Annars boka en separat transfer med taxi som kan ordna bilbarnstolar? Hoppas ni hittar en bra resa :)
Moa DeBruin

Charlotte

Hej! Undrar om ni helt slutat poddat? Lääänge sen nu jag fick lyssna på världens bästa podd! Saknar!

Svar: nej vi har inte slutat! Nu har vi kontor och planerar att där starta upp lodinspelning igen :)
Moa DeBruin

Lisa

Haha, såå sjukt att reklamen med de hejande döttrarna kom på tvn i EXAKT samma stund jag läst den meningen 😅👌

Svar: Coolt 😄
Moa DeBruin

E

Åh! Vet precis vad du menar! Sitter hemma i soffan och stortjuter till Ikeas reklam, reklam för ex rädda barnen och dylikt och i princip alla blöjreklamer😭😭familjen brukar kommentera att jag är lite lätt känslig😭😂😭😂

HEDAN

Vill också seee!! Älskar Jennifer Lawrence, och tyckte att det verkade som en riktigt hyfsad film när jag såg trailern. Tycker btw också jättemycket om Ikeareklamen, den var ju så fiiiiiin.

j u n i t j e j

Den filmen måste jag se!

L

Däremot var det mycket bättre med bioreklam förr. Nu visas ju samma reklam på bion som på tv = inte lika magiskt. (Lite dålig och snål fantasi från företagen skulle jag nog kanske kalla det också)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress