Spiderchick

Inredningshjälp
Idag bokade jag tid med en inredningsstylist från Mio (obs ej sponsrad) (tyvärr). Någon som har testat den tjänsten? Hen har inte varit hemma hos oss ännu men förhoppnigsvis snart
 
Vi. Behöver. Verkligen. Hjälp. Med. Inredningen. 
 
Främst med vårt allrum. Vi fattar inte hur vi ska få ihop det? Senaste tiden har vi pinterestat och köpt en del inredningstidningar för att så att säga "insupa inspiration" men jag vet ju ändå var det kommer sluta. Det kommer sluta med att jag får bryt och så åker jag och hetsköper ett halvt bohag på Ikeas rea som känns opersonligt och daterat redan innan vi har skruvat ihop skiten. Jag har inget tålamod. Dessutom kan jag inte påstå att jag tycker det är speciellt roligt att gå i affärer. Tro det eller ej. 
 
Alltså. Bättre med hjälp.
 
Jag vill ha ett hem som är personligt men ändå genomtänkt. Det ska vara modernt men ändå tidlöst. Det ska vara funktionellt men ändå snyggt. Det ska vara ljust och färgglatt. Det ska spegla oss men samtidigt spegla huset som är byggt 1960 någon gång. Det hela ska helst inte kosta skjortan heller...
 
Drömmen: 
 
 
 
 
 
 
Känner inte alls att jag ställer höga krav på stylisten, neeeej neeeej.
 
Vi förväntar oss bara ett lättare underverk. Det är allt. 
 
 
 
Yohanna af Skovde

Jag har tyvärr inget klokt att komma med gällande det ämnet men fan vad fint det var med glasgrejerna längst in! Och hoppas ett rum blir bra!

Kakan

Jag anlitade Design by Mirelle, för att knyta ihop hemmet. Tamigtusan det bästa jag gjort i inredningsväg!

Svar: gött!
Moa DeBruin

Diana

åh vad fint!! tänk att få ha en inredare, ja tack!!

Lovisa

Vi har också testat Mirelle som nån här ovan nämnde och vi är också jättenöjda! Allt gick över nätet och kostade inte skjortan. Lycka till. Ska bli kul att höra om Mio-inredaren sen.

Livet i USA

Det vore ju drömmen. Skulle dock INTE våga låta en amerikan hjälpa till, haha. Dom har tyvärr inte riktigt samma inredningsstil här i USA... Lycka till!

Anonym

Va kul! Det skulle vi också behöva 😉 Återkom gärna med slutresultatet 😊

Jos

Min sambo m. familj driver och äger en MIO-butik, skämtar alltid om att jag ska boka en tid.. haha! Nu är det ju säkert väldigt individuellt hur personen jobbar och så men det är fantastiskt att alltid ha människor omkring sig som vet vad de pratar om och ser möbler och inredning på ett annat sätt än vad man kanske gör själv. Tror det är en bra grej att ta hjälp med!

Malin

Inredning ar roligt men exhausting. Jag lever garna pa Pinterest och tycker mycket ar fint och inspirerande (nastan for inspirerande) men att sedan fa det hela att flytta over fran Pinterest-boarden hem till mig, det ar svarare. Jag vet precis vad jag vill ha, hittar inte exakt det och da slutar det med att jag inte koper nagot alls for det kanns som sloseri... hence varfor jag inte hade koksbord de forsta 6 manaderna i den har lagenheten. Det gick bra utan ocksa i och for sig. :)

Lina

Hög igenkänningsfaktor på det där med att försöka omvandla en inspirationsbild till verklighet. Väntar ivrigt på den spännande upplösningen

Karolina

Åh annars kunde jag tipsat om Ann-Sofie som äger Sparsmakat i stan. Hon tar inte alls mkt för en timmes hembesök och är så himla duktig!

Elinor

Gud vad spännande! 😃 Ser fram emot att se hur det går 👍🏻

E

Well, det är ju en IKEA Kivik soffa på bilden så ni kan börja där :D skämt åsido, det är en awesome soffa, speciellt om man ser till priset!

Svar: haha är det?? najs!
Moa DeBruin

Mathilda

Hej!

Hittade just din blogg och såg detta inlägg!
Så många gånger jag tänkt att göra som dig men aldrig vågat. Är det dyrt? Kan man lita på deras smak haha :D?
Kramar mathilda
http://mathildaoldenburg.se

Svar: vi ska ses i butiken först en timma och det är gratis. Vid hembesök 500 kr/tim. Inte sååå farligt tyckte jag :)
Moa DeBruin

Anonym

Jajamen! Ikea Kivik med isunda grå. Har en sån tresits med schäslong. Awesome soffa för pengarna! Och allt på den går att tvätta vilket uppskattas if you know what i mean...

Emelie

Spännande! Jag har tänkt göra samma sak men det har inte blivit av att jag bokat tid. Så himla svårt att få till en sammanhållen inredning.

Svar: ja jag vet det är skitsvårt! ser fram emot hjälp
Moa DeBruin

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress