Spiderchick

Ny kompis
Idag fick vi en ny kontorskompis.
 
Säg hej till Ture!
 
 
 
 
 
 
 
Han är en svart dvärg schnauser (tänker att någon säkert kommer fråga) och såååååå sööööööt!!!
 
Har haft hyfsat svårt att koncentrera mig på jobbet idag eftersom jag ideligen har velat springa in till min kollegas kontorsrum för att se om Ture leker/sover/äter/gullar sig/viftar på svansen/ser allmänt söt ut/saknar MIG?!?
 
Jag har även planer på att i smyg lägga ut små, små spår med hundgodis som kommer leda honom in till mitt skrivbord och for ever göra oss till bästisar! Kanske ordnar jag små banor åt honom också som han kan springa och ringar som han kan dyka igenom och hinder som han kan hoppa över vips har jag utbildat mig själv till värsta hundföraren som tävlar i agility fast jag inte ens vet vad det är. HA! Kommer blir fab. 
 
Anonym

Hej! Har funderat ett tag över vad det är du och Matilda jobbar med? Har jag fattat det rätt att ni jobbar men kommunikation? :)

Svar: Vi jobbar med kommunikation och marknadsföring på sociala medier :)
Moa DeBruin

Anonym

Men vad söt!

Sandra Nicole

MEN! Du skulle hört ljudet av polletten som trillade ned just. KAPLONK. Jag kikar in här ibland för att jag gillar ditt skrivsätt och när jag började följa dig jobbade du inom min bransch (på MQ:s huvudkontor om jag minns rätt?) plus alltid trevligt att följa en skövdetös. Det sista borde ju varit en rätt rejäl ledtråd men ändå tog det pinsamt länge innan jag förstod att denne Ture, inte är en exakt kopia av en av mina bästa vänner från gymnasiets Ture (med samma namn!! Tänka sig) utan det faktiskt ÄR Marias Ture!!! Som sagt, pinsamt länge en får tänka ibland. Men kul att ni är kontorskompisar, tror ni kommer trivas galant!

Svar: hehe kul! :)
Moa DeBruin

Jenny

Har du eller Matilda skaffat vovve eller passar ni? Grymt söt!

Svar: det är en kollegas hund :)
Moa DeBruin

Ronja

Är det erat kontor i bakgrunden? Så himla fint o mysigt det ser ut!

Svar: del av vårt kontorskollektiv ja :)
Moa DeBruin

Jessie

Åh, så söt! Finns en kontorshund på mitt jobb också :-D Chefen tar med sin lilla vovve ibland.

Svar: Mysigt 😊
Moa DeBruin

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress