Spiderchick

Nyår 2015
Igår hade vi ett gäng kompisar över för att fira nyår. 
 
Alltså, det bor ju en liten projektledare i mig. Jag älskar att ordna och duka och planera och styra upp. Moa von Spiderchick af Styra Upp skulle kunna vara mitt fullständiga namn. 
 
Igår hade jag ordnat olika lekar, tipspromenad och pulkatävling. Den senare visade sig dock vara snudd på livsfarligt på grund av snorhal pulkabacke. Snöpligt att bryta några viktiga ben årets sista dag resonerade vi och gick in istället. I övrigt en väldigt trevlig kväll! Nyårsafton på nuförtiden är mycket trevligare, lugnare och skönare än nyårsafton dåförtiden.  
 
 
 
 
Eder Spiderchick.
 
 
 
 
Dukat för middag. 
 
 
 
 
Vi tände en liten eld i vårt eldfat (eller vad det nu heter). 
 
 
 
 
Efter tipspromenad grillade vi marshmallows. 
 
 
 
 
Kvällens två lag fick var sin påse med pyssel som de skulle "uppfinna" något av. Här tar en tre våningar hög fågelholk form (klart fåglar vill bo i våningshus liksom). 
 
 
 
 
2016 nu.
 
Jag brukar vanligen ha svårt att vänja mig vid det nya året och det tar några veckor för mig att liksom arbeta in den nya tiden i hjärnan. Men vad gäller 2016 är jag i sinnet redan mitt i det. Av någon anledning? Faktum är att jag redan under 2015 tänkte att det var 2016. Done and done get the t-shirt känner jag lite med det nya året. Ingen aning om varför? 2016 känns bara helt naturligt på något vis. 
 
 
Jannica

Håller med, det känns helt naturligt att skriva: 2016! Faktum är att jag kände en inre tillfredsställelse när jag skrev det nya årtalet i betalaräkningar-boken, vet dock inte varför men 6:an kändes lättare och snyggare att skriva än 5:an 😇😂

Svar: Håller med! :)
Moa DeBruin

Hanna Karlsson

Gott nytt år!

Ina

Men samma här, 2016 känns verkligen så självklart på något sätt.

Och jag älskar lekar av alla dess slag men har för få runt omkring mig som är med i gillandet. Det ska bli ett av mina mål, att antingen få över mina nuvarande vänner till att gilla mer lek eller att utöka vänskapskretsen till att gilla mer lek. Eller varför inte både och?? Och fira mer ska jag se till att göra i år, det är kul att fira!

Tack för ett till år med bloggen och gott nytt år med förhoppningsvis ännu ett med bloggen med :D

Svar: Tack själv :)
Moa DeBruin

Fanny

Vilken kul idé med pysselpåsarna! =)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress