Roadtrip

Idag har jag och Matilda varit i Karlskoga och jobbat. Vi tog bilen dit och Matilda fick i uppdrag att memorera vägen. Jag är nämligen usel på att hitta vägen med bil - USEL! Min man är inte speciellt mycket bättre och tillsammans åker vi ofta fel. Jag vet inte hur många gånger vi har packat in oss i bilen för att åka iväg på semester för att sedan inte ha en aning om åt vilket håll vi ska efter att vi har kört ut ur vårt kvarter?? 
 
Innan det fanns GPS i mobilen fick jag ringa till mamma eller pappa i panik och fråga hur vi skulle komma "dit eller dit" medan vi cirkulerade bilen i närmsta rondell. Sen lider jag av någon slags vägskyltsdyslexi och kan för mitt liv inte begripa hur man ska veta att man ska följa skyltar mot Oslo för att komma till Karlstad eller till vilken stad väg 28 går. 
 
Jag skulle önska att vägverket tillverkade skyltar som sa något i stil med "hej ska du till Sketelfteå? Då fortsätter du rakt fram" eller "hej ska du till Varberg? Vad trevligt! Då har du kört fel. Vänd om". Det hade varit så mycket tydligare. 
 
Hur som helst hittade vi till Karlskoga idag. Mycket trevligt besök! Vi hann till och med stanna på donken i Kristinehamn och äta frukost. Så nu har vi sett 0.1% av Kristinehamn också. 
 
Häpp.
 
 


Trackback