Spiderchick

Altan-lööööver
Någon ville se fler bilder från vår altan. Offcörse säger jag!
 
Här är vårt matbord som vi inhandlade alldeles nyligen. 
 
  
Vi ville ha ett bord med minst 6 plaster så att man alltid har rum för fler. Vi ville även ha stolar där man kan fälla ryggen samt mjuka dynor. På så vis kan man sitta bekvämt läääänge. Eller läsa eller se på film eller vad det nu kan vara. Filtar är också ett måste! 
 
 
 
 
 
 
Vi har sol på vår altan från klockan 14 till solnedgång så markis och parasoll är ett måste. Markisen hade vi tur att den satt på plats när vi flyttade in. Jag avskyr att sitta i direkt sol. Sen tycker jag att det är mysigt att ha markis och parasoll utfällt även under mulna dagar för en ombonad känsla. Jag drömmer ju om en inglasad altan så det är väl mitt sätt att glasa in. Så länge. 
 
 
 
 
 
Bord till barnen är en bra grej. Här kan det slabbas med glass utan att några dynor behöver sätta tyget till. Dynboxen används just nu mest av barnen (hej hej piratbåt) och möjligen lite mindre till själva dynorna. Hortensia har vi självklart, jag är ju även en hortensia-löööver
 
Ja. 
 
Det var allt från vår lilla altan. Så himla fancy pancy är den kanske inte men vi ÄLSKAR den innerligt. 
 
Diana

åh grymt härligt och fint ser det ut!! Sånt bord vill jag också ha till barnen, ett måste snarare.

Svar: ja det är väldigt bra :) tack!
Moa DeBruin

farmor

Ha inte för bråttom med att glasa in! Nu på äldre dagar har vi inglasad balkong i lägenhet - och det känns perfekt nu - men jag minns med nostalgi tiderna i villa med först konstiga hemmagjorda konstruktioner med parasoller och presenningar och senare markiser. Ni är ju redan på steg två! Ta det lugnt, ni hinner ;-)

Svar: 😊👍
Moa DeBruin

Nathalie

Ser hur mysigt ut som helst!! Vill också bo i hus och ha egen altaaaaaan. Tur att jag har en balkong iaf :P

Lovisa Glennfalk

Fett fint!!!

Ellen

Fint! Får man fråga var ni köpt möblerna?

Svar: Rusta 😊
Moa DeBruin

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress