Spiderchick

Matnyttigt
Idag har jag jobbat hemmifrån. Redigerat filmer och även fått en hel del matnyttigt gjort. 
 
Matnyttiga saker jag fått gjorda:
 
1. Beställt ett bank-id
I samband med att jag fick en ny telefon försvann mitt bank-id (från telefonen alltså) vilket gör att man till exempel inte kan Swisha. Jag gjorde naturligtvis det enda rätta - jag sköt det på framtiden. Fram tills nu. Det tog fem (5) minuter att fixa. Två veckors irritation för 5 minuters fix = rimligt.
 
2. Bundit om ett lån
Vi fick meddelande om att binda om lån i april och sedan dess har jag varje dag tänkt att vi ska "ta tag i det". 30 juni har varit deadline och ju närmare vi har kommit desto högre har jag hört Gunde Svans Fångarna på fortet-stämma i mitt huvud skynda skynda nu är det bråttom... (alla ni som var barn på 90-talet kan nog framkalla den stämman i era huvuden). Idag ringde jag banken och fick Gunde ur huvudet. 
 
3. Skickat fakturor
Ni vet ju mina känslor gällande fakturering vid det här laget. Nu var det gjort för denna månad. 
 
4. Bokat hyrbil
I juli far vi iväg på semester till Danmark. Eftersom det känns föga lockande att fastna någonstans på dansk motorväg tillsammans med en bil som i familjemun kallas för "pruttibangbang" och vars front hänger löst, så har vi länge sagt att vi ska HYRA en bil. En ordentligt bil. Och så har vi sagt det. Och sagt det. Och sagt det. Och sedan hoppats på att någon person (utomstående eller inomstående) ska ta tag i det. Idag tog JAG tag i bokningen. Äntligen. 
 
Bra dag helt enkelt. 
 
Och en fin kväll. 
 
 
 
Jule

Denna känsla att få saker och ting gjorda är bland de bästa jag vet. Bra jobbat, Moa! :)

Svar: Taaaaaaaack 😊
Moa DeBruin

JennyJenny.se

Känner så igen mig själv när det gäller att skjuta på sådana saker. Och när det väl är gjort inser man att det ju gick jättefort och att man gått runt med stress o ångest onödigt länge. Och ändå gör jag om det varje gång.
Men så skönt när man kan bocka av det från att-göra-listan!!

Svar: Såååå förlösande!
Moa DeBruin

Ellinor

Varför göra det idag som du kan skjuta upp till imorgon, det är min filosofi😊 Men det är ju så himla gött att få stryka saker från att-göra-listan så jag förstår inte varför det ska vara så svårt att få någonting gjort!! Eller så är det så skönt att äntligen få stryka dem från listan just för att de har skjutits upp i all evinnerlighet..?! Dessutom är åtminstone jag sådan att om jag fått en sak på listan struken brukar jag få feeling och i farten få några punkter till avbockade. Jag har några saker på min lista nu igen och tänker mig en deadline på torsdag, vi får se hur det blir med den saken 😊

Svar: Heja heja! 😉😄
Moa DeBruin

Linda

Härligt att få en massa smågrejer gjorda! :) Kan du klappa dig på axeln för nu! :)

Neg

Allt det på en dag?? Jag har nästan alla dem punkterna på min bucket list haha

Svar: jo jag känner mig himla produktiv :)
Moa DeBruin

Malin

Är det till Legoland ni ska kanske? Hoppas på mindre regn här i Danmark, till er när ni kommer. :)

Svar: Legoland ja :) Vi hoppas på i alla fall uppehåll, det hade ju varit fantastiskt ;)
Moa DeBruin

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress