Spiderchick

Nääääääj!
Titta här.
 
T I T T A ! 
 
 


 
Efter tre år, ett antal tappningar, flertalet höga fall i stenlagt trapphus, två par oaktsamma barnhänder samt ett dopp i en toalett - så hände det. Min telefon gick sönder. Nu tyyyyyyr jag inte längre pep den och krossade sitt glas.  
 
Sorg. 
 
Men! Mina vänner. Ingen fara på torpet.
 
Jag använder min telefon i mitt yrke typ hela tiden och har därför planerat att uppgradera den i över ett år men inte orkat. Nu fick jag eld i baken. Bara två minuter efter att jag plockat upp spillrorna från H&M:s stengolv fann jag mig själv på närmaste Telenorbutik samspråkande med en pikéklädd unga man med stajlat hår och tatueringar. 
 
Nu är en iPhone 6 på väg hem till mig. 
 
Najz.
 
Linnea

Bra jobbat att lyckas hålla glaset okrossat så länge!! Jag bytte till en iPhone 6 för ett år sen och har fått byta skärm 3 (TRE!!) gånger. Den är ju större än 5:an så jag tappar den hela jäkla tiden... Helt otroligt hur mina fingrar inte för nåt i världen lyckas hålla fast den. Nåväl, rekommenderar tvåhandsgrepp på 6:an!

Svar: Noterat! 😊
Moa DeBruin

Linnéa

Teknikmagasinet har sån här fiffig grej som man sätter på baksidan av mobilen och trär igenom fingrarna. Blir tyyp omöjlig att tappa :D http://www.teknikmagasinet.se/produkter/mobilt-o-telefoni/mobiltillbehor/ovrigt/lovehandle

Svar: smart :)
Moa DeBruin

Camilla

Grattis får man väl säga dådå

Anonym

Under tiden, lite inspiration: http://lajkat.aftonbladet.se/16-smarta-satt-att-laga-din-sprackta-mobilskarm/ 😉

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress