Spiderchick

Partille baby
Idag har jag och Matilda jobbat i Partille. Vi besökte ett företag och konsultade gällande sociala medier. Jättekul! Jag fick även ett hej av en bloggläsare inne på Allum vilket också alltid är kul! Heeeej heeeej!
 
 
 

 
 
Mitt och Matildas stående skämt när vi åket tåg (vilket vi gör OFTA och MYCKET) är att tågvärden har tillgång till ett "panic room". Ett rum där hen kan låsa in sig och gömma sig för uppretade resenärer de gånger tåget står still eller är försenat. 
 
- Heeej heeej det är tågvärden från panic room. Jo det är så att vi står still här på spåret och vi beräknas blir försenade två timmar och jag kommer INTE att komma ut här ifrån förrän vi rullar igen...
 
Ni förstår ju hur roligt jag och Matilda har när vi fantiserar kring detta panic room. Va? Inte?? 
  
Roligt förresten att blogg.se la upp min, eller nej nej förlåt MARIANNES make up-tutorial på Facebook och att den i skrivande stund har 16.000 visningar. Undrar om någon tror att den är på riktigt? Ni känner ju mig men gemene Facebookanvändare gör ju inte det. Gulp. 
 
 
 
 
 
 
Nu: Däcka i soffan. 
Camilla Svensson

Men så underbart! 😂 Jag skratta så mycket att jag väckte barnet som sov i min famn 😂

Emelie

hahaha! gav mig ett omålat leende på läpparna :)

Hanna

Hehe, jag jobbar som lokförare och kan avslöja att ibland tar tågvärden till flykten in i förarhytten (som alltid är låst) för att få andas ut lite grann vid förseningar. Blir lite av ett panicroom, men den stackars tågvärden får inte stanna kvar där, vilket jag får tack och lov hehe.

Svar: haha... Kan förstå att man vill vara ifred ibland som tågvärd!
Moa DeBruin

Beatrice

Fasen vad häftigt med klippet. Att det sprider sig!

Tin

Hahaaaaa underbart! Heja Marianne 😂

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress