Spiderchick

Älskar Agnes
Ända sedan jag lyssnade på professor Agnes Wolds vinter och sommarprat har jag älskat denna människa! Ni måste lyssna! Nu har hon även skrivit ett antal budord, som ni säkert har sett figurera nätet runt de senaste dagarna.
 
Punkter jag älskar extra mycket:
 
1) Du dör inte av damm
När jag lyssnade på Agnes vinterprat och hörde henne dra parallellen mellan allergier och alldeles för rena hem drog jag en lättnadens suck. Om mina barn någon gång får eksem eller blir allergiska så beror det i alla fall inte på att vi har det för rent hemma. Det ska gudarna veta. 
 
2) Du skall inte bära falskt vatten mot din nästa 
Driiiick vatten du ska driiiiicka vatten massa vattan! skanderar skönhetstidningarna och uppmanar sina läsare att dricka flera liter per dag. Alltså, jag har aldrig förstått grejen? Jag kan inte förmå mig att dricka massa vatten när jag inte är törstig. Dessutom skulle det innebära att jag med mina lilla kissblåsa skulle springa på toaletten prick hela tiden. Jag skulle missa säkert 56% av mitt totala vardagsliv (grovt uppskattat) på grund av all toatid. Skönt att Agnes ger grönt ljus för vatten endast vid törst. 
 
3) Du skall inte ha begärelse till dyra hudkrämer
I egenskap av 30-plussare tänker jag säkert en gång i veckan att jag borde köpa fler krämer. Jag borde investera (låter inte lika slösaktigt som "shoppa" och "köpa") i ögonkräm och nattkräm och dagkräm och förekräm och efterkräm och innankräm. Min ansiktsrutin borde bestå av minst fem steg och sen borde jag toppa det med någon slags hemorojdgrej för det har jag hört att kändisarna använder i ansiktet. Eller förresten... När jag tänker efter började jag inte förebygga rynkor tre år innan min 15-årsdag så det är ändå redan försent. Japp. Jag är körd. Skönt då att Agnes menar att alla de där olika krämerna ändå är vansinne. 
 
 
 
Kass på att städa, kass på att dricka vatten på komando och kass på att investera i dyra krämer.
 
 
Sara Sharifpour

Åhh, vad kul att du också fallit för Agnes Wold. Lyssnade också på hennes sommarprat och fick sedan också möjligheten att intervjua henne och hon är helt fantastisk!! :)

Svar: Coolt! 😄🙌🏼
Moa DeBruin

Carin

Men vilken fantastisk människa, tack för att du gjorde mig uppmärksam på henne!

Svar: Hon är grym! 😊👍
Moa DeBruin

Anonym

Aldrig fattat varför man ska göra allt för att inte få rynkor. Är iofs bara 23, men tycker att kvinnor med rynkor är vackert! Man har ju levt länge och har massa livserfarenhet. Varför dölja det med bebishy? Ett av de bästa exemplen är Eva Fröling. En riktigt vacker, stolt, erfaren powerkvinna! Förebild!!

Hmm

Nej men nu undrar jag om jag blivit dement på riktigt eller har du raderat ett inlägg de senaste dagarna….?

Svar: jag har raderat inlägg ja :)
Moa DeBruin

camillajill.se

Agnes World låter som något för mig! Måste kolla upp....... Men kommer jag dö nu för att jag dricker mkt vatten??? PS kokosolja till ansiktet= billigt, gott och naturligt anti-age Mvh natural pretto girl

Svar: Om man gillar vatten så antar jag att det är heeeelt okej att dricka :) Men man behöver alltså inte ha dåligt samvete för att man inte gör det ;)
Moa DeBruin

Linnéa

Åh! Vilken befrielse jag känner nu 😁

Linnéa

Åh! Vilken befrielse jag känner nu 😁

Tilda

Alltså Moa, jag börjar få abstinens på eran podd... SNÄLLLAAAA SNÄLLLA SNÄLLLLAAA... gör ett litet avsnitt? SNÄLLA.

hehe.. *lutar sig tillbaka och hoppas på resultat*

Svar: jag har också abstinens! Nu har vi snart marginellt mindre att göra och då hoppas vi på en återstart :)
Moa DeBruin

Hanna

Ja, Agnes är otroligt bra! Jag älskar att det hon säger ofta handlar om att ta bort onödig skuld som ligger på kvinnor/mammor. Så skönt. Önskar att Agnes var min moster eller något.

Svar: Håller med!
Moa DeBruin

C

Haha, jag har precis "investerat" en mindre förmögenhet i diverse krämer och serum som jag hoppas ska rädda mitt trötta ansikte (orsakat av mindre spädbarn som inte vill sova på nätterna). Ni håller jag tummarna för mirakel! (Och att min sambo inte ser kvittot 🙈)

Hmm

Ah! Skönt att det inte var jag som det fleades. ;)

Hmm

*felades..

Anonym

Det där med krämer har jag aldrig förstått mig på. Är 28 snart och aldrig ägt en enda kräm för ansikte/ögon eller liknande. Body lotion har jag och använder typ en gång varannan vecka när jag kommer ihåg hehehe. Kanske blir jag rekordhållare i flest antal rynkor i framtiden 😂 Har å andra sidan heller aldrig använt foundation eller liknande. Äh, framtiden får utvisa helt enkelt!

Svar: låter fab! När jag var 28 tvättade jag ansiktet med tvål och vatten och hade noll krämer jag med. Men efter 30 har jag fått liiiiiiite tankar om det här med rynkor och äger nu en antirynkkräm. Dock säger ju experterna att man ska börja vid typ 25 senast annars är det för sent. Typ. Äsch vi skiter i allt det där va? ;)
Moa DeBruin

fröken josefine

Jag dricker onödigt mycket vatten så jag får springa på toaletten stup i kvarten men samtidigt kan jag inte få mig till att sluta dricka så mycket, haha! Jag har alltid en vattenflaska som står i kylskåpet för att få tillräckligt kallt vatten och de har blivit som ett beroende för mig trots att jag inte märker någon skillnad på vare sig min hud eller mindre huvudvärk ;D

Anna

Ja! Agnes är grym. Jag var tvungen att fan-maila henne efter jag hörde hennes sommarprat. Just sayin... hon är kung. Eller drottning. Eller president. Oklart vad, men hon är det.

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress