Spiderchick

Event
Idag var det full rulle på jobbet! Vi ordnade nämligen ett mindre event för några inspirerande personer i vår stad. Med betoning på "mindre" event. 
 
I natt drömde jag dock att vi hade råkat bjuda in 350 personer. Gulp. Vaknade med harpuls. 

Men det gick bra idag! Det kom inte 350 personer och allt var jättelyckat. Trevliga människor, god mat och inspiration. Jag lobbade även in idén om en godisbuffé. Ja menar vem vill inte vara i närheten av en sådan buffé?? Jag bara undrar. 
Nu ska jag stupa i säng (och kanske se ett eller fyra avsnitt av Vikings).


Mia

Åh, vilken trevlig grej! Frågan är dock om godisbuffe endast funkar när folk känner att dom måste behärska sig, tex i jobbsammanhang. Det hade i alla fall spårat ut på släktkalas hemma hos mig...

Svar: haha... kan nog stämma!
Moa DeBruin

Theresia

Det gäller att sätta personlig prägel på eventen 😋

Elli

Waaah de där gröna hårda med lite lakrits på är mina favvisar! Finns inte att köpa någonstans i min stad dock! Någon som vet vad de kallas? Kanske går att finna på nätet tänker jag! PLEASE HELP!

Svar: finns de inte? Finns nog lite över allt i Skövde :)
Moa DeBruin

Anonym

Jag som sockerberoende vill absolut inte vara nära en sådan buffé....

Lisa

Men vilken rolig ide med godisbuffé och så snyggt med färgtema på den!!! Det hade jag inte kommit på, hade förmodligen mixat lösgodis hej vilt och så hade det bara sett stökigt ut... Den här idén lånar jag till nästa tjejkväll! :)

Svar: Gör så 😄👍
Moa DeBruin

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress