Spiderchick

Praktikanten
Idag har vi haft en praktikant på kontoret. 
 
Iris 5 år. 
 
 


 
Iris har bland annat hjälpt till att klippa ut bilder ur diverese tidningar samt tejpat upp dessa på väggen. Perfekt! Man vet aldrig när man behöver en bild på pasta med lax. 
 
 
 


 
 
Sen har Iris målat teckningar av mig och Matilda. 
 
 


 
Så här ser jag ut: 
 


Som ni ser sitter jag vid mitt skrivbord och skriver på datorn. Plupparna på skrivbordet föreställer godis. Väldigt passande! 
 
Så här ser Matilda ut: 
 
 


 
Som ni ser sitter också Matilda vid sitt skrivbord. Plupparna föreställer även här godis och med andra ord är Matilda helt överbelamrad med sötsaker. HA! Ta er gärna friheten att tolka det som att Matilda är betydligt mer girig och åpen än vad jag är. 
 
Malin

Matilda har mycket imponerande ogonfransar ocksa!

Svar: Indeed!
Moa DeBruin

Anonym

Åpen! Hade glömt att det ordet fanns. Drygt 15 år borta från Västergötland är förrödande för ordförrådet. Måste börja kalla mina kollegor på jobbet åpna, de kommer inte fatta alls att jag totalt förolämpat dem, hehe!

Svar: Jag har, ofta ovetandes, "folkbildat" många läsare (och även mig själv) genom åren med dialektala och lokala företeelser. Visste inte att åpen var dialektalt. För några år sedan skrev jag om påskbrasor och fick veta att detta (tydligen) är högst lokalt. Även bob/rattkälke/snowracer har debatterats flitigt här ;) Har alltid sagt bob.
Moa DeBruin

Maria Lekare

Och du har håret uppsatt!

Svar: Haha ja!
Moa DeBruin

Pala

Jag tolkar det som att du har ätit upp det mesta av ditt godis, medan Matilda hushållar bättre med sitt. :-)

Svar: Haha... Kan så vara ;)
Moa DeBruin

Anonym

Åpen????? 😃

Svar: http://www.synonymer.se/?query=%E5pen :)
Moa DeBruin

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress