Spiderchick

Rocka sockorna
Idag är World down syndrome day och självklart har vi rockat sockorna! Det är okej att vara annorlunda. Det är bra, viktigt och roligt med annorlunda! Fy vad tråkigt det hade varit om vi alla varit lika. 
 
Jag tycker att den här dagen även är en bra dag att lyfta att det är okej att gå sin egen väg. Du får klä dig och se ut precis så som du själv vill, det kan ingen annan diktera. Här hemma har vi en treåring som brukar alternera mellan att gå till förskolan som Pippi Långstrump eller sminkad som Kizz (med viss modifikation). Jag tycker att den kreativiteten är fantastisk och jag hoppas att den håller i sig länge! 
 
Min och sexåringens strumpor: 
 
 


 
Treåringen hade också udda strumpor på sig men han är inne i någon slags trotsperiod just nu. När jag frågade om hans fötter ville vara med på bild skrek han NÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄJ ALDRIG I LIVET så högt och argt att man hade kunnat tro att jag frågat honom om han kunde tänka sig att mosa alla sina leksaker i en komprimator samt göra en brasa av iPaden.
 
Med andra ord - han avstod bilden. 
 
Kajsa

Läser din blogg idag för första gången och måste säga att jag älskar den! Du skriver på ett sånt roligt och lätt sätt, känns som man känner dig. Fortsätt så! :D

Svar: Tack snälla vad glad jag blir 😊
Moa DeBruin

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress