Bebisskrik är det bästa som finns

Häromveckan var jag och Matilda ute och käkade lunch på stan. 
 
Några bord bort hade ett gäng föräldralediga mammor parkerat sig med sina bebisar och jag kunde inte låt bli att tänka att vad SKÖNT att bebistiden är över för min del! Gaaaah... Jag såg ju hur de där mammorna for upp och ner från bordet konstant. Det var flaskor, blöjor, nappar och puréer hit och dit. Så där som det är. Plötsligt bröt en av bebisarna ihop och började gallskrika.
 
Om jag stördes av det?
 
ABSOLUT INTE! 
 
Ha!
 
Det finns inget bättre än att höra bebisar skrika och veta att jag inte behöver göra ett jota åt det. Aaahh... Mamman till bebisen for upp direkt och började vyssa och truga med napp. I feel ya ma sista´  ville jag mima åt henne. 
 
 
 
Mamman som kan luta sig tillbaka nu förtiden. Någorlunda.
 
 
 
För övrigt åt vi VÄRLDENS godaste bearnaisesås! Den var så god att jag nu när en dröm om att få dricka den ur glas. Ett stort glas.
 
 


 
 En dag kanske...

Kommentera gärna!
KataM

Det där med att dricka sås praktiserade jag en gång i tiden och det rekommenderas varmt. I mitt fall var det mormors steksås som hamnade i glaset.

Svar: mums!
Moa DeBruin

2016-05-11 ♥ 21:16:43
Jannica

Haha igenkänning! Så känner jag varje gång någon bekant får barn, "åh vilken tur att det inte är jag som får barn". Nu är visserligen mina två fortfarande rätt små (3 & 1 år) men ändå, fullt upp varje vaken minut! Går sakta men säkert mot ljusare tider :D

2016-05-11 ♥ 21:38:41
s p i n d e l t j e j e n

Du kan få låna min så att du blir avskräckt från att skaffa fler ;) ;)

Svar: Vill väldigt gärna träffa bebis någon dag! :)
Moa DeBruin

2016-05-12 ♥ 17:40:44 » URL: http://www.spindeltjejen.se

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback