Effektivt släkte

Idag fick jag arbeta förmiddag hemma med barnen. 
 
Alltså förstår ni hur effektiv en småbarnsförälder är? Jag kan ibland höra tråkiga rykten om arbetsgivare som inte vill anställa mammor eller mammor to be av olika anledningar men jag kan tala om att dessa företag kommer ALDRIG in a million years hitta ett släkte som är mer tidseffektiva! 
 
Idag steg jag upp klockan 06:30 för att kunna jobba av lite innan barnen vaknade. När klockan slog 08:00 hade jag hunnit skicka ut två stycken planeringsmail till två olika samarbetspartners, ta fram innehåll till sex olika sociala plattformar samt stämma av flera olika saker med Matilda över telefon. Då fixade jag frukost till barnen under den tiden också. Som förälder har man no time to slösa. Man kan såklart vara av en effektiv natur även utan barn, men som småbarnsförälder har man en speciell blåslampa i baken, om man säger så. 
 
Under förmiddagen har jag och Matilda sedan filmat och fotat material till ett företag, med min trädgård som studio. Barnen fortfarande hemma (fram till pappan i familjen kom och tog över vid lunch). Jag blir fasen imponerad av mig själv ibland. Får man lov att bli det? Jo men det får man. 
 
 
 
 
 
 
Nu är det HÄLG!

Kommentera gärna!
Tinis - life isn't about blogging and prosecco, but it should be

Åh, mammor är bäst! <3

Svar: Indeed!
Moa DeBruin

2016-05-06 ♥ 19:16:45 » URL: http://www.tinis.me
Marie

Säg till om ni behöver lite hjälp med grafisk design i sommar! Jag tar examen i juni och blir halvt arbetslös, så allt som jag kan fylla portfolion med är välkommet!

Svar: Absolut 😊👍
Moa DeBruin

2016-05-06 ♥ 20:52:04 » URL: http://www.marieeklund.com
Emelie

Jag vet precis vad du menar med blåslampan, även planeringen blir väldigt strukturerad, för att inte tala om förmågan att planera eller tänka om! Ibland kan jag springa och ordna och greja en hel dag i sträck och så kommer nån (oftast pappan i familjen) o frågar -Vad har Ni gjort idag då? Hmm!

2016-05-08 ♥ 08:17:03

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback