Ett beroende

Vilken underbar dag vi har haft! 
 
SOOOOOOOL! Jag säger bara SOOOOOOL!!
 
Idag fick vi först fikabesök av några kompisar, sen har vi mest pysslat hemma. Barnen har varit ute och lekt med grannkidsen hela dagen. UNDERBART! Jag älskar älskar älskar huslivet. 
 
Jag älskar även att vi har det här precis runt knuten: 
 
 Lite oklart vad jag gör på bilden, men ändå. 
 
Nu sover barnen och min kära man är ute och kör med högtryckstvätten på våra stenplattor, ett beroende han har utvecklat under veckan. Han tittade på mig förut med rädsla i blicken och frågade med darrande röst:
 
- Är det normalt att vara sugen på att högtryckstvätta?
 
Haha...
 
Gärna för mig! Det är väl bra att någon av oss känner energi för trädgården. 
 
Nu sms:ar jag dock med några kompisar som hänvisar till gamla Killing-sketcher och menar att just högtryckstvätt är inkörsporten till allt tyngre trädgårdshjälpmedel och innan jag vet ordet av är min man fast i något slags trädgårdsfixarträsk och vi har blivit med multipla åkgräsklippare. Vore ju lite snöpligt med tanke på att vi bara har en lilten radhus-täppa till trädgård. 
 
Ps. Vi har inte hunnit åka till Stadium idag men planerar att göra det imorgon.
 

Kommentera gärna!
Yohanna af Skovde

Har bott i hus i 1,5 år men inte riktigt haft möjlighet att vårfeela så mycket hittills. Och det är ju magiskt! Bara att kunna sitta utomhus på markplan. Oh lordy!

2016-05-05 ♥ 21:46:54 » URL: http://yohannaafskovde.se/
inger

Jaha du, nu börjas det, INGA MASKINER är för stora för en riktig man... INGEN TRÄDGÅRD är för liten för en åkgräsklippare. (kolla solsidan) ha ha.
Vi har 2 000 kvadratmeter stor trädgård, stenpartier
och planteringar, (traktor) så passa dig, snart kör han in med en minigrävare på tomten. Bara behövs grävas... Om du går in på min blogg så ser du. Kram Inger och lycka till med din trädgård...

2016-05-06 ♥ 07:40:37 » URL: http://lillamystradgardsblogg.blogg.se
Elin

Åh när du beskriver huslivet kan jag knappt bärga mig till hösten/vintern då vårt hus blir klart! Ligger också med skog bredvid och massor av barnfamiljer :-)

Svar: Härligt 😊
Moa DeBruin

2016-05-08 ♥ 10:33:42

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback