Hattfnatt och barndomsvänner

Jag har blivit med hatt!
 
 
 


 
Nu fattas det bara smultron på tråd och en sommarvisa som kan följa med mig som någon slags "theme song". 
 
Ja. Vad ska man säga om den här dagen? UNDERBAR!
 
3-åringen (alldeles snart är han 4 år) har verkligen hittat en god vän i ett av grannbarnen. Dom är lika gamla och hänger ihop som ler och långhalm. Det är härligt att se. Och det är härligt att tänka att dom med största sannolikhet kommer att gå i samma skolklass och följa varandra upp i åldrarna. Kanske kommer dom alltid att vara vänner? Vem vet. Oavsett kommer dom vara varandras barndom. Dom kommer minnas varandras föräldrar, varandras syskon, varandras hem, varandras rum. Dom kommer minnas känslan av hur det var att traska hem till varandra och antagligen kunna erinra sig varenda liten bukt i trottoaren de 30 metrarna som skiljer våra hus åt. Det gör mig varm i hjärtat att tänka på. 

Kommentera gärna!
Caroline

Jag fick också en granne som var lika gammal som mig i den åldern. Vi gick i samma klass hela lågstadiet, mellanstadiet, högstadiet och gymnasiet. Nu har vi flyttat till samma stad där vi pluggar och är fortfarande grannar (vi bor på samma gata i den nya staden med). Hon är en av mina bästa vänner!

Svar: fint :)
Moa DeBruin

2016-05-07 ♥ 21:01:17
Fru Blomma

Min bästis bodde granne med mig och vi lekte jämt. Sedan hände något och det tog slut. Minnen finns gott om, både bra och dåliga. Njut av stunden. Det är det enda vi har och den är nog så viktig.

2016-05-08 ♥ 09:05:43 » URL: http://www.HeyCherryBerry.blogg.se
Anonym

Härligt med vänskap, och apropå hatten så fick jag oxå hattfnatt igår och råkade jag klicka hem en sådan hatt (utan att ha sett ditt blogginlägg förstås, måste kanske ha något med vädret att göra?)och nu bara- What, har Moa också en sån hatt?!

Svar: veeeelkommen i klubben! :)
Moa DeBruin

2016-05-08 ♥ 19:53:51
Therese

Åhh vilken fin hatt! Precis en sådan jag är på jakt efter. Vart har du köpt den? :)

Svar: H&M :)
Moa DeBruin

2016-05-10 ♥ 16:51:35

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback