Irri pirri

Tre i-landsgrejer som gör mig irri (särskilt när jag har PMS): 
 
1. Hår över allt
Med både en långhårig mamma OCH en långhårig pappa i vårt hushåll singlar det ner en hel del hår ner mot golven. Ibland undrar jag hur det egentligen är möjligt att någon av oss har något kvar hår på huvudet? Alls? Andra dagar får jag feeling och tänker att jag ska väva en tjusig väggbonad av alla strån. 
 
2. Våta badrumsgolv
Även om ingen har duschat på hela dagen är badrumsgolvet vått. Alltid. Det tycks nästan som att duschen tar små duschar själv mellan varven, i alla sin ensamhet. Jag har aldrig klivit in i badrummet och klivit ut därifrån med torra strumpor, den saken är säker (och möjligen något överdriven, men ändå). 
 
3. Överdrivna mängder pinnar i trädgården
Det finns människor i vår familj som älskar pinnar. Att samla. Många. Ofta. Kastar man en blick in på vår tomt kan man mycket väl få uppfattningen om att vi står i begrepp att bygga ett helt nytt hus - 100% naturliga material. 
 
 
 
 
 
 
Nu ska jag chilla. Det är lördag. 
 

Kommentera gärna!
cornyz.blogg.se

Det där med hår känner jag så väl igen, både jag och sambon är långhåriga, och det fastnar ÖVERALLT!!! på kläder, i sängkläder, i dammsugaren, i avloppet.... suck :(

2016-05-14 ♥ 18:34:05 » URL: http://cornyz.blogg.se/
Anonym

Jag har kommit fram till att i ett "långhårigt" hem, typ mitt, heter husdjuren dammorm istället för dammråtta. De långa stråna samlar som ett pärlband av dammtussar till mycket exotiskt ringlande ormar. Spelar ingen roll hur ofta snabeldraken dras fram ;-)

2016-05-14 ♥ 18:51:48
Gudrun

Min bror brukade, som barn, parkera diverse pinnar längs husväggen hemma. Jag fattade aldrig grejen...

2016-05-14 ♥ 20:16:54
Anonym

Lugn pinnsamlandet går över, min nu 23 årige son samlar numera på whiskey... kram

Svar: hehe... :)
Moa DeBruin

2016-05-14 ♥ 20:47:00
Yohanna af Skovde

Vi har också pinnar typ överallt. Och små små pinnar i fickorna, de letar sig inomhus!

2016-05-15 ♥ 10:35:25 » URL: http://yohannaafskovde.se/

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback