Låt mig dra en maj:are

Kikade tillbaka i arkivet för att se vad jag gjorde i maj för några år sedan.
 
Maj 2009
Vi bodde i Göteborg och jag var gravid med vår första bebis! På bilden är jag i vecka 19. Minns att jag var så bekymrad för att alla tyckte att mina mage var så stor. Det var det enda jag fick höra - vad stooooor du är! Nu tycker jag inte att magen ser speciellt stor ut alls?Det ser ut som att jag är på väg att släppa en fjärt. Möjligen?
 
 
 
 
 
Maj 2010
Jackan som jag har på bilden var min absoluta favvojacka det här året. Jag har fortfarande kvar den och tänker att jag ska använda den någon dag. 
 
 
 
Jag och mamma såg Mia Skäringers show Underbar och älskad. Minns att jag blev totalt frälst och gick där ifrån och var alldeles kär i Mia. 
 
 
 
 
Maj 2011
Vi hade flyttat från Göteborg tillbaka till Skövde. Jag levde i alla möjliga typer av leggings som ju var modernt då. Jag hade leggings med nitar, leggings med fuskskinndetaljer, leggings med revärer och leggings med hål (det sistnämnda ej avsiktligt). 
 
 
 
 
Maj 2011 skrev jag även det här hyllande inlägget till alla mammor på mors dag. 
 
Maj 2012 
Här var jag gravid med vårt andra barn och HERREGUD vad gravid jag var! Jag var så svullen att jag riktigt skvalpade när jag tog mig fram. Karpaltunnelsyndrom hade jag också. 
 
 
 
Maj 2013
Jag var ute och drack rosé. Minns att det var första gången på evigheeeeter som jag gjorde något utan ett barn under var arm. Blev salongis på två sippar. Ungefär.
 
 
 
 
 
Bebisen jag hade i magen året innan hade nu hunnit bli 10 månader. Här kan ni läsa om honom.
 
 
 
 
Maj 2014
Jag och Matilda rullade igång vårt företag så sakteliga och här hade vi precis varit och föreläst. 
 
 
 
Jag hade ångest DELUXE maj 2014. Mer än vanligt. Ångest gör mig hypokondrisk, nojig och orolig och i led med det var jag och gjorde en mammografi. Efter det var jag så less på mig själv och min ångesthjärna att jag började med KBT.
 
Maj 2015
Vi hade 90-talsfest. SÅ kul!
 
 
 
 
Här är en bild från när vi var och tittade på vårt hus som vi just hade köpt! Vad glada vi var!
 
 
 
 
 Japp. Det var några maj det. 

Kommentera gärna!
Ronja

Herregud, tänk att jag har följt dig och läst om ditt liv sen 2009. Det är ju sju år! Älskar (tydligen) verkligen din blogg, blir alltid lika glad av den. Vore tacksam om du aldrig slutade blogga (no pressure). Trevlig kväll på dig :)

Svar: Vad roligt att du hängt med! Förstår inte riktigt hur ni pallar med mig men jag uppskattar det jättemycket! 😄
Moa DeBruin

2016-05-17 ♥ 23:22:49
Bell

Åh jäklar vad länge jag läst din blogg! Fick nästan till och med någon slags familjefeeling när jag läste detta inlägg och nickade instämmande samtidigt som jag tänkte för mig själv "Jaa men det där kommer jag minsann ihåg" #Ofrivilligstalker

Svar: Haha... Åh vad härligt att du hängt med! Det uppskattar jag MASSOR! 😄
Moa DeBruin

2016-05-18 ♥ 00:48:55
Jenny andersson

jag är i v19 nu. Tycker att din mage ser jättestor ut;) min är fortfarande ganska liten så jag tänker såklart att bebisen inte växer ordentligt, fast att jag egentligen vet att storleken på magen inte har något med storleken på bebisen att göra.

Svar: Det finns lika många magar som det finns kvinnor! Så oroa dig inte! :) Jag bar mina barn väldigt långt fram på magen, en del bär ju sina bebisar längre in mot ryggen. Grattis till bullen! :)
Moa DeBruin

2016-05-18 ♥ 07:13:43
Emma

Kul med en tillbakablick! Tiden går så fort! Jag brukar läsa din blogg på kvällarna & min sambo har börjat se (läs höra) ett mönster hos mig. Varje gång jag börjar skratta ljudligt så förstår han nu mer att det är din blogg jag läser 😄 Tack för alla skratt du ger & allt annat vanligt & härligt som vardagen erbjuder!

Svar: Vad gullig du är! Tack för kommentar som värmer :)
Moa DeBruin

2016-05-18 ♥ 07:24:06
Jossan

Vilket roligt inlägg!! :D

2016-05-18 ♥ 16:39:44 » URL: http://xenomorphs.se
Hanna

Kul med en tillbakablick!

2016-05-19 ♥ 21:30:51 » URL: http://hannafialotta.blogg.se

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback