Pensionsfest

Igår rykte jag upp mig ur sjukträsket och så åkte vi iväg och deltog på en överraskningsfest för en familjemedlem som snart ska gå i pension. Ett långt och friskt arbetsliv bör firas! Faktum är att festen var så lyckad att min bror för en stund funderade på att annonsera omedelbar förtidspension. 
 
Skämt åsido.
 
Tänk er att gå i pension? Vad bitterljuvt det måste kännas. 
 
Ja-happ. Hej då arbetslivet. Vi ses aldrig mer. Typ. 
 
Jag har omkring 30 år kvar till min pension (eller 35 kanske) och när det väl är dags hoppas jag att jag har ett härligt och lustfyllt arbetsliv bakom mig (KV*). Jag hoppas jag kommer känna att jag har arbetat med saker som jag älskar och att jag har uppfyllt alla mina karriärdrömmar. Jag hoppas att jag har utmanat mig själv, vågat följa min inre röst, stått upp för mig själv och haft jäääääkligt kul på vägen. Som jag skrivit förr hoppas jag även att jag någon gång hamnar i en position där jag har makten att ge unga människor chansen att få visa vad de går för, vad det än må vara. 
 
Åh herregud det är SÅ mycket jag vill göra! Jag kommer på nya saker varje dag. Jag är verkligen inne i ett inre flow där. Senast igår lyssnade jag på en podintervju med Felix Herngren och kom på att det är manusförfattare jag vill bli (också) (ovanpå allt annat). Tänk att få vara med och skriva en humorserie, sitta i grupp och bara komma på massa roliga idéer! Det låter minst sagt som ett drömjobb. 
 
*avslutar blogginlägget pga måste iväg och förverkliga mig själv asap*
 
 
 


*KV står för KlyschVarning. Bör utfärdas när skribenten slänger sig med slitna och möjligen banala uttryck.

Kommentera gärna!
Sabina

Snälla bli det! Kan inte tänka mig en bättre person att skriva en humorserie alltså :D

Svar: A men tack för peppande kommentar 😄
Moa DeBruin

2016-05-01 ♥ 10:53:00 » URL: http://lesthi.blogspot.se
Anonym

Blev lite orolig när jag läste detta för jag har verkligen INGA karriärdrömmar alls. Läser till jurist så borde verkligen ha det, haha. Jag verkligen ÄLSKAR att vara ledig. Strosa runt med barnen, odla, rida, åka på små resor, pyssla i sommarhuset och drömmer om att köpa en gård. Men jobba? Nej, där är det tomt på drömkontot. Vilket oroar mig något, njut av att ha dina karriärdrömmar. Dela gärna med dig till mig! :)

Svar: Det där kommer och går tycker jag. När jag fyllde 30, dvs för 3 år sedan, visste jag ingenting! Visste inte alls vart jag ville ta mitt liv. Nu där emot finns det så mycket jag vill göra att jag nästan blir stressad av det, hehe. Att just plugga är rätt trökigt tycker jag så kan förstå att du hellre är ledig ;) Hoppas du känner att du hamnat rätt när du börjar jobba. Annars kan man alltid ändra sig! :)
Moa DeBruin

2016-05-01 ♥ 16:50:30
Lovisa Glennfalk

Håller med Sabina!

Svar: tack, du skriver alltid så fint till mig :)
Moa DeBruin

2016-05-01 ♥ 19:04:05
PYSSEL

fin bild på dig!!

2016-05-02 ♥ 09:21:12 » URL: http://https://www.youtube.com/watch?v=cDK2ZASOMpE

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback