Funderingar om ringfingret

Ringfingret alltså.
 
Vad är det för finger egentligen?
 
Det går inte peka ordentligt med det, inte tumma, inte vifta glatt på det och inte peka fula tecken (inte så att det ser coolt ut i alla fall). Det är liksom inte riktigt bra på nåt, lille ringfingret. 
 
Det är dessutom slöare och mindre vigt än alla andra fingrar och klarar sig inte riktigt på egen hand. Jag tänker att något måste ha gått lite, lite fel när någon skapade handen och drog ledningarna mellan fingrarna?
 
Det är väl därför vi har kommit på att vi ska bära ringar på ringfingret. Så att det ska få en vettig uppgift i livet och inte bli helt ensamt och utslaget. 
 
 
 
Spiderchick i anatomiska funderingar. 
 
 

Kommentera gärna!
Anonym

Hahahahaha 😂 Kul reflektion. Jag brukar dock peka med det, dock inte som i att peka ut riktning, men när jag pekar på papper för att visa var något står, t.ex.

Dessutom har jag hört att typ ögonkräm är bra att applicera med ringfingret, just för att det är lite slappare och inte trycker och drar så kring ögonen, där huden (tydligen) är lite känsligare.

Svar: smart tips! :)
Moa DeBruin

2016-11-08 ♥ 19:55:36
Malin

Mitt ringfinger är till för att förankra lillfingret när det spretar iväg vid kaffedrickning, kajalmålning och annan koncentrationskrävande aktivitet.

2016-11-09 ♥ 12:41:52
Fanny

Älskar denna anatomiska fundering! Du har ju helt rätt, fingret i sig är rätt meningslös. Om det är något finger en måste välja bort, så borde det bli ringfingret, hahaha!

2016-11-09 ♥ 14:37:57 » URL: http://nouw.com/prydam
Anonym

Du är underbar, du 😄😘

2016-11-09 ♥ 19:11:36
Elin

Haha, skrattade högt när jag läste inlägget.....härliga funderingar :D

2016-11-09 ♥ 19:48:31
evanesse.se

Ja det går liksom inte att dra upp det stackars fingret självt heller. Ganska meningslöst ja.

2016-11-11 ♥ 23:12:50 » URL: http://evanesse.se/

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback