Spiderchick

Peppen
Hej från andra sidan! Den friska sidan. Japp. Vi lever åter i vårt hushåll, efter magsjukans besök. 
 
Skönt att det snart är helg. Förutom att hela familjen mått bajs i olika omgångar har den här veckan även varit full av deadlines och möten. Det är roligt och tacksamt att ha mycket att göra men det kan bli stressigt när allt kommer på en gång. Jag har även en briljant, snudd på imponerande, förmåga att stressa upp mig på förhand över saker vilket inte underlättar. 
 
Men nu så.
 
Allt är inlämnat och allt avklarat. Vi är friska. Den känslan alltså. Förlösande. 
 
I måndags skickade jag även in vårt sista avsnitt till Humorhimlen på P3. 
 
Fick tillbaka det här svaret från min kontakt på P3:
 
Lysande. Tycker det här är det bästa avsnittet så långt. Bra jobbat, ska bli en ära att sända ut detta, och har varit ett nöje att jobba med er. Fortsätt skapa humor för ni är roliga!!!
 
Förstår ni peppen jag känner? Snacka om fina ord!
 
Både jag och Matilda vill gärna forsätta jobba med humor. Vi vet inte riktigt hur ännu. Men jag har en dröm om att få vara med och skriva manus och skapa humoristiskt innehåll både till radio och tv. Eller kanske teater? Hmm... 
 
Vi får se hur det utvecklar sig.
 
 
 
 
 
 
Frida

Jag förundras över att du alltid (även i de mest fåordiga texterna) lyckas få till så sjukt roliga formuleringar, det är verkligen en talang du har. Vi är här på jorden ett kort ögonblick och jag tror verkligen att det är menat att vi ska göra det vi själva finner lustfyllt och glädja andra, så kör på! Jag skulle väldigt gärna vilja se mer av dig (och Matilda)! Är själv från Skövde men bor inte där längre, så för mig är det ljuv musik att höra er humor på ren västgötska! Att ni har vågat följa ert hjärta har inspirerat mig massor och gjort att jag vågat fullfölja drömmar jag haft, så stort tack för det. Kramar!❤️

Svar: Åh! Vad gullig du är! Tack för att du tog dig tid att skriva, värmer mig massa :) Härligt att du vågat följa dina drömma. Fortsätt med det! KRAM!
Moa DeBruin

Amanda

Hahaha!!!! Meningen "Förutom att hela familjen mått bajs..." skrattade jag så jäkla hårt åt :)) som tidigare läsare skrivit, så får du alltid in humor i dina inlägg. Ibland mer ibland mindre, trots att det du skriver kan vara viktigt och seriöst och det älskar jag. Därför jag fortsätter att läsa din blogg varje dag :) ett stort extra fett plus är ju att du bor/kommer från Skövde då jag själv är från Mariestad och har bott i Skövde i 3år. Bästa staden!! Kram på dig o trevlig fredag :)

Svar: Haha... Tack snälla vad glad jag blir! :) KRAM tillbaka!
Moa DeBruin

Sabina

Jag hoppas verkligen att du får fler tillfällen att jobba med humor! Ser framemot någon typ av show, som ni då absolut måste spela upp i Västerås ;)

Svar: Det låter fint tycker jag! 😘
Moa DeBruin

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress