Superparet!

Min man har fått världens bästa luktsinne!
 
Jag har inte upplevt att han har haft det tidigare. Eller så är det jag som har fått ett försämrat luktsinne? Jag vet inte. Men min man har i alla fall haft ett imponerande luktsinne det senaste. Igår sniffade min man upp en alldeles för gammal gurka i kylskåpet och jag kunde inte ens känna lukten när han höll gurkan framför mig? Eller en annan dag när han sa att det luktade unket på toaletten och jag kunde inte känna någonting (det kan ha varit jag som var upphovskvinnan) (man blir lätt blind för sina egna lukter).
 
Jag kan i alla fall trösta mig med att jag har hörsel deluxe. Jag har ju skrivit om min superhörsel tidigare. Man skulle kunna beskriva mig som ljudkänslig men jag föredrar att vinkla det positivt - jag är en HEJJARE på att höra! Så kan man säga. 
 
Min man har alltså superluktsinne och jag har superhörsel.
 
Vilket par vi är!
 
Tillsammans kommer vi antagligen att nå oanade höjder inom ännu oklara områden. 
 
 
 
Superhöraren. 
 

Kommentera gärna!
Anna

Är kidsen era supersmakar'n och supersynar'n då månne? ;)

Svar: haha ja det vore ju toppen om det var så!
Moa DeBruin

2016-11-10 ♥ 21:52:44
Marielle

Min spontana tanke var att din man är gravid! Mitt luktsinne blev fantastiskt då.

Svar: jag vet! Men tyvärr kan han ju inte bli gravid...
Moa DeBruin

2016-11-11 ♥ 08:24:23
Cecilia

Åh, jag är också en superhörare! Kan ju vara lite jobbigt ibland dock. Typ när man gått upp en trappa, lagt sig i sängen, börjar koppla av och - vad hör mitt vänstra öra? Jo, tvn på bottenvåningen är inte helt avstängd..den står alltså och "ström-piper" i godan ro medan jag (nä min sambo hör ingenting) måste ta mig sjutusenelvahundra steg ner (okej överdrivet när en bara vill sova) och stänga av. Höjden av glädje är ändå när det är strömavbrott och allt blir tyst! Ååh ljuva ljud :) Men oftast så är ju superhörseln helt super!

Svar: Feel ya! 😊
Moa DeBruin

2016-11-11 ♥ 20:10:12
evanesse.se

Gaah, jag både luktar, hör och känner allt! Skrev ett inlägg om störande ljud för ett tag sedan, typ snarkningar, smaskningar mm. Vad det de du menade, eller att du Hör allt. Ja det gör jag det också, haha. Min sambo kallar mig vampyren.

2016-11-11 ♥ 23:11:40 » URL: http://evanesse.se/
Magdalena

Superhörsel har jag också. Rätt praktisk för det mesta men inte alltid. Stör mig på ljud när jag ska sova. Oregelbundna ljud är det som är jobbigast. Kan ligga vaken läge och bara höra alla ljud. För att slippa det så sover jag alltid med öronproppar. Sover så mycket bättre och djupare när jag slipper bli störd av ljud. Tycker att det blir så tyst och skönt när man har pluggar in öronpropparna riktigt djupt i öronen. Även med öronproppar så brukar jag vakna före maken på nätterna om barnen vill något eller av starkare ljud som propparna inte klarar att stänga ute.
Blir dock lite öm i öronen av öronpropparna. Du råkar inte har något bra tips på sköna öronproppar att sova med?

Svar: Jag sover sällan med öronproppar så har inget bra tips tyvärr
Moa DeBruin

2016-11-12 ♥ 16:27:23

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback