Visit i Varberg

Halloj! Jag har inte hunnit sitta vid datorn sedan fredags lunch. Tur att jag kan uppdatera bloggen från telefonen så att jag inte helt tappar bort mig någonstans ute i fysiska livet. 
 
Nå väl. Vi kom just hem från vår lilla mini-visit i Varberg. Vi besökte några kära familjevänner där modern i fråga är en före detta kollega till mig från Göteborgstiden. Jag var ju inköpsassistent en sväng som ni kanske minns, ni som har hängt med. Vi hade så himla roligt tillsammans på jobbet och det var verkligen omedelbar vänskapsattraktion när vi träffades. Ni vet när man känner att man klickar med någon direkt och har alla energier på samma våglängd. Vi har fortfarande väldigt roligt tillsammans hela familjerna och jag är glad att vi har behållt kontakten.
 
Helgen har bestått av prat, skratt, barn som lekt, tapper promenad i snålblås, fik på stan, Prosecco, världens godaste middag, övernattning och mysig frukost. 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kompisarna har bytt hus sedan sist vi var där. Världens finaste hus! Jamenar spana in lampknapparna: 
 
 
 
 
Hur kan man inte älska ett hus med sådana lampknappar?? Både jag och 4-åringen var helt fascinerade och tände och släkte möjligen onödigt mycket. 
 
Nu är barnen ute och leker i snön som fallt över Skövde och själv överväger jag att googla "flytta + varmt + land + prisvärda + alternativ + pendelavstånd + Sverige".
 
A ja.
 
Härlig helg har vi haft hur som helst. 

Kommentera gärna!

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback