I lööööve ljudböcker!

I samarbete med BookBeat
 
Okej jag har hittat en ny favoritgrej - LJUDBÖCKER! 
 
Jag har testat BookBeat i två månader och kan konstatera att ljudböcker är det bästa som finns! Jag som citat  "aldrig har tid att läsa" har nu avverkat typ 15 böcker på åtta veckor. Jag lyssnar när jag går till jobbet, när jag åker och handlar, när jag tränar, när jag lagar mat... Förstår ni hur mycket roligare allt det där blir med en bok i örat? Häromveckan när vi städade hemma var jag så inne i en bok att jag till och med började torka ur kylskåpet. Det händer inte varje dag om man säger så. Fortsätter det så här vet jag inte vart städningen kan ta oss. Kanske har vi nyputsade fönster varje vecka!?
 
 
 
 
 
 
Hur som helst är jag inbiten på biografier just nu. Jag har lyssnat på Sanna Brådings bok För mycket av allt, Kakan Hermanssons Hela Kakan, Alex Schulmans Glöm mig, Medan han lever av Elaine Eksvärd, Sluta aldrig gå av Christina Rickardsson (om en uppväxt som gatubarn i Brasilien) och en Vacker dag lämnar jag honom av Maria Blomqvist (om att leva i en våldsam relation). 
 
Jag har även lyssnat på romanen Kvinnan på tåget som är sååå spännande (det var till den boken som jag började torka ur kylen, om ni ville veta). Sofie Sarenbrants Tiggaren är också bra! Just nu lyssnar jag på 7 dagar kvar att leva av Carina Bergfeldt, den handlar om dödsstraff i USA. 
 
 
 
 
 
Det finns även barnböcker och kidsen lyssnar gärna på en bok innan dom ska somna. Kaninen som så gärna ville sova söver kidsen på mindre än 10 minuter. Det är sant! Värt att testa ett konto bara därför kanske?? Hehe. Här kan ni se några av alla titlar. 
 
 
 
 
Jag kan varmt rekommendera BookBeat! Just nu får ni en månads fri lyssning om ni anger koden spiderchick. Ni fyller i rabattkoden i första registreringssteget och i steg två uppdateras då registreringserbjudandet från 14 fria dagar till 1 månad. Ett konto hos BookBeat är helt utan bidningstid. 
 
Häpp! 
 
 

Kommentera gärna!
Maria

Ååh tack! Då ska jag testa i en månad. Hinner annars bara läsa kurslitteratur men då kan jag lyssna på frivilliga böcker på bussen/promenader 😃

Svar: Yey! Kan varmt tipsa dig om någon av de böcker jag listat in inlägget :)
Moa DeBruin

2016-10-19 ♥ 13:32:12
Heléna

Jag blir så stressad av ljudböcker, tycker dom läser alldeles för sakta! =)

Svar: Tycker du? Det är ju en smaksak såklart :) Annars kan jag tipsa dig om att lyssna på böcker som Katarina Ewerlöf läser, hon är helt fantastisk!
Moa DeBruin

2016-10-19 ♥ 14:02:57 » URL: http://hemmahoshelena.blogg.se
Ronja

Helena, om du tycker dom läser sakta kanske du kan testa storytel, för där kan man ändra hastigheten på uppläsningen!
Sen undrar jag lite om hur stort utbudet är på denna appen är? Storytel har ju i princip allt som finns, men har denna appen det med? Kanske värt att prova i så fall. Ett tips om du gillar biografier är är Sture Bergwalls Bara jag vet vem jag är, den lyssnar jag på nu och den är intressant och ganska sorglig men ändå fin. Och givetvis Kepler om du gillar deckare, sjätte i Joona Linna-serien kommer den 24e 👏👏 sorry för världens längsta kommentar haha.

Svar: Hastighet kan man välja på BookBeat också. Jag länkar till utbudet i en av länkarna. Upplever att dom har typ allt :) Tack för tips!
Moa DeBruin

2016-10-19 ♥ 16:55:05
Anonym

Helena!!! Man brukar kunna välja hastighet på berättandet😀 Allt från lite fortare till räser snabbt!!!

2016-10-19 ♥ 18:11:58
thatswedishmama

Helena: Håller med Moa om Katarina Ewerlöfs böcker, hon läser perfekt tycker jag!

Moa: Vet du om tjänsten funkar i hela världen, eller bara om man bor i Sverige?

Svar: Halloj! :) Fick det här svaret av BookBeat: BookBeat fungerar var du än befinner dig i världen, När du skapar ditt konto behöver du dock på grund av förlagsavtal och distributionsrättigheter antingen befinna dig i Sverige när du registrerar ditt konto eller använda ett svenskt kontokort för att kontot ska kunna skapas.
Moa DeBruin

2016-10-19 ♥ 22:10:29 » URL: http://www.instagram.com/thatswedishmama/
Borran

Om den finns, lyssna på Mars Levengods "Sucka mitt hjärta men brist dock ej", skrattade högt på bussen och fick många underliga blickar 😂😂😂

Svar: tack för tips! :)
Moa DeBruin

2016-10-19 ♥ 23:43:10

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback