Humorhimlen och en laddning med helg

Igår var vi på kalas hos min mormor som fyllde 88 år. Mycket trevligt! Jag gillar att träffa min släkt. 
 
 
 
 
 
Igår sändes även mitt och Matildas program i Humorhimlen på P3. Här kan ni lyssna i efterhand på det. MoMa vet jag inte om vi kallar oss officiellt men... Det kanske ska bli vårt nya duonamn? Vill ni bara lyssna på ett provsmak hittar ni det här
 
Idag inledde jag dagen med brunch tillsammans med goa vänner. I tre timmar brunchade vi. Vi hade kunnat sitta minst två timmar till om det inte vore för att stället stängde. 
 
 
 
 
 
 
När jag kom hem från brunchen var vi bjudna över på äppelpaj hos våra grannar. Här hade man ju kunnat tro att jag skulle vara mätt efter tre timmars ätande men icke. Pajen gick ner den med. 
 
Som avrundning på söndagen hade 7-åringen fotbollsavslutning. Fantastiskt att se alla barn och ungdomar tåga in under applåder för att mottaga medalj. Det blir så uppenbart hur många personer som en fotbollsförening skapar gemenskap åt. Jag känner tacksamhet till alla vuxna som tar av sin tid helt gratis för att på olika sätt bidra till att föreningen går runt. Jag är även stolt över min man som är hjälptränare i vår sons lag. Vem vet, den här första terminen av fotboll kanske blir till år och tänk då vilken möjlighet min man, och alla andra engagerade vuxna, har att göra skillnad i barns liv.  
 
 
 
 
 
Över och ut. 

Kommentera gärna!
Emelie

Låter härligt och så snygger du ä i hårt! 👌

Svar: Thääänx :)
Moa DeBruin

2016-10-16 ♥ 20:39:41
Elin

Jag drog mig lite för att lyssna på ert avsnitt av Humorhimlen, kan ibland tycka att programmet blir lite krystat när folk ska vara roliga men inte riktigt lyckas (inte för att jag inte trodde att ni skulle vara roliga - men du fattar). Tog iallafall mod till mig och lyssnade och NI VAR JU SUPERROLIGA!! På ett sånt smart och enkelt sätt liksom! Hoppas ni får vara med i fler avsnitt :)

Svar: Tack snälla 😘
Moa DeBruin

2016-10-16 ♥ 22:33:23
Frida

Vad bra ni var i P3! Ni två är sjukt inspirerande, tycker jag! Härligt feministiskt perspektiv!

Svar: Tack 😘
Moa DeBruin

2016-10-16 ♥ 23:08:31
Sunniva

Hej Spidermamma! Nu är det ännu en vecka som du med i veckans nutidsquiz om bloggare (för vi gillar ju dig), gör quizet här: http://blogg.se/article/2016/october/quiz-har-du-koll-pa-vad-bloggarna-gjorde-forra-veckan.html

Svar: najjjjs :)
Moa DeBruin

2016-10-17 ♥ 13:01:28 » URL: http://sunniva.blogg.se
Ronja

Superroliga var ni så klart! Älskade sjukanmälaren haha. Hoppas vi får höra mer snart :)

Svar: tack snälla :)
Moa DeBruin

2016-10-17 ♥ 13:08:24
Anna

Låter helt magiskt att bruncha i tre timmar, bästa! :D

2016-10-17 ♥ 16:45:13 » URL: http://dcentury.se

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback