Träningstyperna

Tillåt mig lista fem stycken träningstyper (själv är jag troligen en variant av nummer 5): 
 
1. Brölaren
Brölaren hittas ofta i ett moln av vitt magnesiumpulver och anser att ett lyft inte är ett lyft om det inte ackompanjeras av ett stadigt brööööööl tätt följt av ett stånk och antagligen en smygare i brallan. Den här träningstypen tycker att ju djupare han (jo för det är i de flesta av fallen en hane) penetrerar trumhinnan hos andra gymmare desto bättre har träningen gått. 
Bästa accessoar: Midjebälte i läder. 
 
 
 
 
2. Tv-gluttaren
Den här personen befinner sig alltid på löpbandet eller i en maskin nära tv-skärmarna. Målet för tv-gluttaren är inte att svettas. Målet är att gå till gymmet för att få se några extra avsnitt av Doktor Phil eller Mannen som kan tala med hundar.
Bästa accessoar: Telefonen. Tv-gluttaren förevigare gärna sitt tv-tittande gymmande på sociala medier.  
 
3. Smygar´n
Den här personen har antagligen övervunnit både en och två hinder för att våga ta sig till gymmet och är med andra ord Brölarens raka motsats. Hen smyger runt bland maskinerna och försöker märkas så lite som det bara går. Skräcken är att bli upptäckt av en omtänksam gym-medarbetare. Hade Smygar´n kunnat maskerat sig med brölarens magnesiumpulver hade hen mer än gärna gjort det. 
Bästa accessoar: Kepsen. 
 
4. Slappar´n
En väldigt fascinerande träningstyp att iaktta. Slapparen släntrar runt bland maskinerna, chit-chattar ledigt med bekanta gymmare, blir ibland (kanske mest av misstag) sittande en stund mellan spakarna på en maskin för att sedan torka av pannan med någon av gymmets alla lånehanddukar. Den senare rörelsen är även det närmaste hen kommer att spänna musklerna. 
Bästa accessoar: Vattenflaskan. Att fylla på vatten är också att röra på sig. 
 
 
 
 
5. Periodaren
Periodaren går in stenhåååårt för sitt gymmande! Hen står alltid först i kön till alla klasser, sitter längst fram på spinningen och samlar åt sig flest vikter på body pumpen. I tre veckor. För att sedan aldrig synas till mer. 
Bästa accessoar: De sprillans nya och ganska dyra gymkläderna (som snart kommer ligga orörda).  
 
Några andra typer? 

Kommentera gärna!
Inne hos Ina

Jag är nummer 3 i alla fall. Skulle helst vara heeelt själv på gymmet ;)

2016-10-24 ♥ 17:27:43 » URL: http://Http://innehosina.wordpress.com
Anonym

Att bröla lite i marklyften eller knäböjen samt använda lyftarbälte i tidigare nämnda övningar gör att man kan lyfta lite tyngre. Asbra ju!

Svar: hehe kan tänka mig det! Brrrrööööla på! :)
Moa DeBruin

2016-10-24 ♥ 18:03:13
Alexandra Fredriksson

"Entusiasten" - hen som genuint älskar att träna och dela rörelseglädje med likasinnade, och som måste hämma sig från att svettas för mycket.

Bästa accessoar: Leendet och glittret i ögonen. Samt svettstänken på golvet framför...

Svar: låter fab! :)
Moa DeBruin

2016-10-24 ♥ 18:19:01
Madeleine

Ja min typ! Den som går till gymmet och köttar igenom ett svettigt träningspass utan att bröla (möjligtvis ett stön när man tar tyngre vikter) och som gärna syns på gymmet i färgglada träningskläder :D

2016-10-24 ♥ 19:36:22
Hondjuret

Jag är helt klart smygaren. Hade gärna varit osynlig om det hade funkat. Sedan är man nog en liten periodare med... Dock bara delen där man besöker gymmet i perioder. Någon klass har aldrig kommit på fråga ;)
Men *host* Snart, snart börjar mitt nya liv. Igen. Wish me luck :D

2016-10-24 ♥ 19:51:20 » URL: http://www.hondjuret.se
Amanda

Jag tänker på de personer som faktiskt tränar kontinuerligt på gymmet, året om och som faktiskt gillar det genuint. Som gör saker rätt där, inte sitter i maskinerna utan att träna, inte stönar för högt eller är ivägen. Tror Alexandra är inne på den personen jag tänker på "Entusiasten" :)) ett tag var jag den men det raserades efter några mån bara till att få ortorexi... Vilket jag då inte kunde se, men nu i efterhand så jäkla tydligt ser det!
Därför har nu blivit nr 5 på din lista. Eller så tränar jag inte alls :) Kram på dig!

Svar: alla dom "normala", som naturligtvis är mest frekventa, fick inte plats på listan. Dom kändes inte lika... Roliga? att lista ;)
Moa DeBruin

2016-10-24 ♥ 23:49:31 » URL: http://stolendance.blogg.se
Erika

Överentusiasten. Hen som går på alla klasser och tar ut alla rörelser för att verka duktigast. Följden blir att överentusiasten kommer i ofas med resten av klassen och därmed krockar ofta med övriga deltagare. Känns igen på svettpölarna och blåklockorna som hen efterlämnar.
Själv kan jag nog lätt misstas för just Överentusiasten. Dock skulle jag nog själv klassa mig som svettisen. Alltså den person som har svettfläckar på kläderna redan två minuter in i passet. Som om hon glömt att tvätta bort sminket innan ser ut som en panda/emo när passet är slut. Fast jag skyller på att jag har väldigt lätt för att svettas och min bästa accessoar är min egen svetthandduk.

2016-10-25 ♥ 07:48:50
Fanny

Jag är nog den som Madeleine beskriver :)
"Måste" jag välja från din lista Moa, så blir jag nummer fem. Dock med längre och längre frekventa träningsperioder och jag hoppas och tror att jag är pågång mot en ny livsstil!

2016-10-25 ♥ 08:33:24 » URL: http://nouw.com/prydam
Anonym

Squataren!! En ytterst träningsglad människa (ofta kvinna) som går till gymmet för att få en större botaaay, på så sätt då passa in i skönhetsidealet ala KimK.
Squataren springer inte på löpbandet, med risk för att tappa vikt. Utan jobbar frekvent med att bygga en större baksida. squat upp, squat ner, åt sidan, bakåt, framåt, liggande och sittande.

2016-10-25 ♥ 20:01:55
Anonym

Squataren!! En ytterst träningsglad människa (ofta kvinna) som går till gymmet för att få en större botaaay, på så sätt då passa in i skönhetsidealet ala KimK.
Squataren springer inte på löpbandet, med risk för att tappa vikt. Utan jobbar frekvent med att bygga en större baksida. squat upp, squat ner, åt sidan, bakåt, framåt, liggande och sittande.

2016-10-26 ♥ 07:21:27
Emma

"Mästaren" - hen som helt enkelt vet ALLT om träning och gärna delar med sig av sin kunskap samt delar ut tips på hur du kan förbättra din träning. Finns ingen på hela gymmet som kan mer eller är bättre på träning, och det låter hen alla veta ;)

2016-10-26 ♥ 11:37:58
linda

Tjötaren: Hen som nästan endast går till gymmet för att umgås! Spenderar gärna minst tre timmar på gymmet varav aktiv träning blir ca 15 min. Det viktigaste är nog inte egentligen att träna utan att umgås och såklart: kunna säga till folk att man faktiskt va på gymmet i tre timmar igår!
Bästa accessoar: Telefonen, för att kunna lägga till alla sina nya gymkompisar på fejjan, snapchat, insta och alla andra sociala medier så man kan upprätthålla kontakt även dom dagarna man inte hinner med gymmet.

Svar: 😄👌🏻
Moa DeBruin

2016-10-26 ♥ 18:24:43

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback