Den perfekta utomhusdagen

Idag har det varit det ultimata utomhusvädret. Mild sol, klarblå himmel, svag till halvsvag vind, hög luft, inte för varmt, inte för kallt. Helt perfekt!
 
Egentligen det enda vädret som jag njuter av att vara ute i en hel dag, för jag varken svettades eller frös. Men eftersom jag inte kan gå ut bara någon slumpartad dag var tredje år så får ju de andra dagarna också duga. Men som sagt, idag har varit heeeelt perfekt! 
 
Vi började i förmiddags med avslutning för 7-åringens fotboll. Match mellan föräldrar och barn. 7-åringen gjorde mål och jag såg hur stolt han blev. Och jag blev jättemegastolt! Sen bjöds det på korv, chokladhjul, tipspromenad och annat roligt. Samt CHOKLADBOLLSKATAPULT! Ja ni hör ju på namnet att det är ett koncept som jag omedelbart måste sno till nästa fest eller kalas. Kan något bli tråkigt med en chokladbollskatapult i sammanhanget? Jag skulle inte tro det. 
 
 
 
Ser ni chokladbollen komma farande ur katapulten? 
 
 
Efter fotbollsavslutningen åkte vi upp till Billingen, ett fritidsområde i Skövde. Där träffade vi ett gäng kompisar, grillade korv och hade det supergött. 
 
 
 
 
 
 
Det var dessutom en del aktiviteter på Billingen idag och vi testade bland annat springcyklar. Världens skönaste grej! 
 
 
 
Sen testade vi kondisen med armcykel. Inte lika skönt. 
 
 
 
En liten bit av Skövde och en stor bit av blå himel. 
 
 
 
Efter några timmar i perfekt utomhusvärme avrundade vi dagen med pizza på solig altan. 
 
Det går inte klaga på den här dagen. 
 
Nu ska vi se en film. 
 
Häpp. 
 

Kommentera gärna!

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback