Ensam eftermiddag

Idag jobbade jag fram till klockan 14 ungefär sedan "tog jag helg" som man brukar säga på sociala medier. 
 
Min man och vänner anländer till Kalmar senare ikväll så jag har haft eftermiddagen för mig själv. Det hör inte till vanligheterna och jag är en person som inte tycker speciellt mycket om att vara ensam. Att till exmepel åka på en weekend själv, som jag vet att många skulle njuta av, låter som en mardröm för mig (i-landsvariant).
 
Att där emot ha en eftermiddag för mig själv när jag vet att andra människor är på ingång, det är mysigt. Då kan jag vila i vetskapen om att ensamheten är temporär. 
 
Well. Jag har tillbringa mesta tiden på H&M provandes kläder. Jag hinner aldrig prova kläder annars. Det är alltid tider som ska passas eller barn som ska hämtas eller en man som ska iväg eller jag själv som ska iväg eller vad det nu kan vara. Rofylldheten att spatsera runt i butiker finns inte riktigt där, om man säger så. Men idag hade jag inget annat för mig så jag har verkligen provat kläder. Igen och igen. Plagg efter plagg. Tålmodigt. Testat olika storlekar. Färger. Kombinationer. Jag åkte upp och ner mellan våningarna flera gånger och när jag väl var redo att gå därifrån så...  Tog jag en vända i butiken IGEN!
 
Ha! 
 
Did not see that one coming. 
 
Det tålmodiga besöket resulterade i två par byxor, en topp, en väska och två läppstift.
 
 
 
Ny silverväska och nya kritstrecksrandiga byxor.
 
 
 
Läppstift. Likadan färg men ett är mer för fest och det andra till vardags. 
 
 
Min garderob är nöjd med mig. 

Kommentera gärna!
Marie

Jag aaavskyr att prova kläder. Speciellt jeans, usch! Då måste man ju ta av sig skorna... Kanske är därför jag inte köpt jeans på fem år?

Svar: Inte alls roligt. Men går an när man har tid
Moa DeBruin

2016-09-09 ♥ 21:35:50
Anna

Jag är precis likadan! Avskyr att vara själv, men när det handlar om några timmar är det rätt najs ;)

Svar: 😄👍
Moa DeBruin

2016-09-10 ♥ 09:50:32
Jessica

Åh, vad är det för märke och färgnummer på det guldiga stiftet?? Så fint!

Svar: H&Ms egna, färg Heirbloom. Köpte även matchad läppenna :)
Moa DeBruin

2016-09-10 ♥ 11:06:55
Mli

Älskar läppstiftsfärgen! Blev nyfiken på varför man köper två av samma dock, men sen köper jag aldrig läppstift heller så jag kanske bara missat nåt...? :o

Svar: Den ena är svagare, mer som ett läppglans. Det andra är ett läppstift som du inte fuskar med vad gäller konturerna. Kräver lite mer noggrannhet ;)
Moa DeBruin

2016-09-10 ♥ 14:22:06
Jonna

Bor ju i krokarna. Hade kunnat bju på kaffe med sju sorters kakor och havsutsikt om du hade annonserat sällskap ✌🏼️ Såg du Kalmar Pride när du var i stan??

Svar: Vi såg delar av det 😊
Moa DeBruin

2016-09-10 ♥ 19:04:50

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback