Spiderchick

Morgontrött vs morgonpigg
För några veckor sedan när jag klev upp hittade jag något slags iPad-läger i hallen. 
 
 
 
 
 
Barnen hade vaknat samtidigt, för ovanlighetens skull. 
 
Annars är det äldstebarnet som är den morgonpigga i vår familj. Han vaknar någon gång mellan 06:30-07 varje morgon. Och han är glad! På ett strålande humör carpar han genast dagen, målar, bygger med lego eller spelar på paddan. 
 
Minstebarnet där emot är något mer trögstartad. Han sover gärna länge på helgerna och när han vaknar har han en startsträcka på ungefär en timma innan han kommer igång. 
 
Där är dom verkligen olika. 
 
Äldstebarnet är lik mig. Jag är också en morgonmänniska. Dock med ett uselt morgonhumör.
 
- Gruff grffss kaffe... grnnur alldeles för tidigt... knrrr shyyyssss... går jag runt och grymtar och hyshar trots att absolut ingen har bett mig att stiga upp. 
 
 
Känns möjligen som en kluven kombo. 
 
 
Daniela

Vet att du skrivit någon gång att du älskar att ge människor komplimanger. Så tänkte att du skulle få en tillbaka, för när jag läser din blogg känner jag bara vilken underbar människa du är! Älskar din humor, ditt sätt att skriva och det är framförallt du och Matilda som fått mig att få upp ögonen för vad feminism egentligen innebär och att den behövs! Evigt tacksam. Du är bäst!

Svar: Ååååååååååååå tack snälla! Vad glad jag blir! Nu gjorde du min dag :) Kram!
Moa DeBruin

Emelie

Alltså så mysigt det såg ut! Är gravid med barn nr. 2 nu och älstebarnet kommer vara tre när hon blir storasyster. Älskar att sitta och drömma mig bort efter dina mysiga inlägg och känna "det kommer vara vi om några år" ❤️ Du är en stor inspiration både som mamma och människa! Keep up the good work! 😊

Svar: ååå tack vilka fina ord, vad glad jag blir! Grattis till ruvande av bebis nummer två! :) Kram!
Moa DeBruin

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress