Tillfredställande

Har ni testat att klippa med sekatör någon gång? Det är så sjukt tillfredställande!
 
Jag känner mig avslappnad och samtidigt viril med sekatören i hand.
 
I eftermiddag klippte jag ner våra hallonbuskar. Det var så härligt att jag inte kunde låta bli att glida vidare med sekatören över valda delar av trädgården. Tjoff tjoff tjoff... Innan Jag visste ordet av hade jag toppat hela häcken så nu behöver vi inte ta fram den motordrivna häcksaxen på ett tag. Jag har "motat tillväxten i grind" kan man säga. Hur bra? Och jag NJÖT av det!
 
Jag kanske startar en avslappningsgrupp snart.
 
"Meditation med sekatör-tema" kan det stå i annonsen.
 
Gissar på bra uppslutning. 
 
 
 
 

Kommentera gärna!
Linda

Från en som jobbar med en sekatör i handen en hel del (florist på en handelsträdgård) så förstår jag sååå väl din tillfredsställelse! Och billigare terapi får man rakt leta efter 😄

2016-09-14 ♥ 21:03:37
Karin

Du kan få komma hem till mig och meditera! 👌🏻

Svar: taaaaackaaarrrr :)
Moa DeBruin

2016-09-15 ♥ 06:50:25
Anonym

Det är riktigt roligt att klippa med sekatören tycker jag också😊 Mindre roligt med blåsorna som blir om man slarvat att ha handskar på sig😒

2016-09-15 ♥ 07:55:14
Therese

Jag älskar sekatören! Jag och min man bråkar typ om vems tur det är att ha den. Har du provat att beskära ett äppelträd med den? Vi fick med ett ungt äppelträd med huset och det var nog aldrig beskuret innan vi kom in i bilden, så även om det finns maaaaassor av grenar som ska bort är jag rädd att det bara ska bli stammen kvar varje gång vi ger oss på det för att vi inte kan hejda oss. Tack och lov har vi två småbarn som kräver vår uppmärksamhet och därmed också räddar trädet ;)

Svar: haha... :) Har inte testat beskära träd..... Än......
Moa DeBruin

2016-09-15 ♥ 09:22:51
Alice

Älskar det också! Men så trist sen att samla ihop alla grenar och åka till soptippen med dem...

Svar: ja det är ju möjligen nackdelen!
Moa DeBruin

2016-09-15 ♥ 10:41:35
Jonna

Jag som bor i lägenhet och bland annat äger 6 marsvin skulle bli överlycklig över tillfället att få hallonbuskar och äppelgrenar till mina små gullungar! Så ett litet tips för att själv slippa städa undan stöket är att lägga ut på tex facebook att det finns att hämtas om någon vill ha till sina djur. :)

Svar: A-ha! Smart :) det ska jag tänka på!
Moa DeBruin

2016-09-16 ♥ 00:38:47
Millahelen

Älskar den! Och när julgranen börjat barra alldeles för mycket, barren sätter sig i strumporna och dom till och med vandrat in i sängen så man sticker sig när man kryper ner (seriöst, granbarr måste vara det enda som finns typ överallt i lägenheten trots den korta tid granen står inne 😂)
Men då kommer sekatören som en skänk från ovan!
Hade aldrig klarat att få ut granen utan den! 😂

2016-09-18 ♥ 23:06:02

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback