En familjär helg

Jag tycker att budskapet efter fredagens fruktansvärda händelse har varit glasklart - vi måste fortsätta leva! Leva som vanligt. Även om inget är som vanligt. Naturligtvis. Men mörka krafter ska inte få vinna. 
 
Igår började vi med att fira Spiderpapa som ju fyllde år. Han fick ingen potatisskalarmaskin. Han fick träningskläder. Och frukost på sängen. 
 
 
 
 
 
 
Fyraåringen insåg att han hade glömt att fixa present till sin pappa och började akut att måla en teckning en minut innan vi skulle gratulera. Alltså, visst känner man igen den där känslan av att akut behöva fixa en pressy? Been there done that!
 
 
 
 
Sen träffade vi svärföräldrar och släkt i släktingarnas sommarstuga. Vi åt glass, umgicks och sjöng för Spiderpapa. Dinétårta från Kling är för övrigt den godaste glasstårtan! Jag skulle kunna bygga min kropp enkom på den. 
 
 
 
 
Efter det tog vi med oss barnens kusin och åkte på sjuåringens innebandyträning, sista för den här säsongen. Det var föräldra och syskon-match. 
 
 
 
 
Efter innebandyn mötte vi spontant upp mina syskon, soon to be svägerska och pappa för mat på Thaihouse. Buffén där är ÄJ-MÄJ. Jag brukar sikta in mig på det friterade. Det kan aldrig gå fel. Och absolut inte ihop med sötsursås. 
 
 
 
 
 
 
Sen var klockan 18 och vi var rätt trötta hela familjen. Åkte hem och såg en film innan vi (främst jag) somnade i soffan. 
 
Idag vaknade vi upp och var bjudna på brunch hos mamma. Det bjöds på massa smarr! 
 
 
 
 
 
 
Efter maten satt vi i solen på mammas altan och tjötade och hade det gött. 
 
 
 
En mysig helg. 
 
Jag älskar min familj!

Kommentera gärna!
Ellen

Slutade läsa efter klings glasstårta, JAG HÅLLER MED!!! Men ingen annan i min bekantskapskrets instämmer? När jag bodde i Göteborg och hade en stor frys, åkte jag och köpte en till mig själv. Den höll iofs väldigt länge men my gaaaaaaaaad vad gött.

Svar: DRÖMMEN! :)
Moa DeBruin

2017-04-09 ♥ 16:36:57
Hanna Karlsson

Vilken mysig helg ni haft! Verkligen perfekt. :-)

Svar: ja faktiskt helt perfekt :)
Moa DeBruin

2017-04-09 ♥ 21:59:58 » URL: http://hannafialotta.blogg.se/

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback